Tesettür’de Son Nokta

kahverengi tesettürTesettür giyimin gün geçtikçe daha modern ve şık duruşunu destekleyen ürünler piyasadaki yerini korumakta. Tesettür giyim de sayısız kombin yapabileceğiniz birçok model ile sade ve şık bir görünüm yakalayabilirsiniz. Bu yılın öne çıkan modellerine göz atalım. Öncelik olarak bu yıl eteklerde bahçıvan modeller oldukça beğeni kazanmaktadır. Etekler olarak ikinci planda Mevlana tipi etekler vardır.

Eteklerle taş detayları olan gömlekleri kombin yapabilirsiniz. Dolgu topuk ve platform topukla bu kombini destekleyebilirsiniz. Spor giyinişi daha çok seviyorsanız eğer spor tarzı gömlekleri de kullanabilirsiniz. Bu yıl tunik ve pantolonla yapılan sade ama bir o kadarda gösterişli kombinler ortaya çıkmıştır. Tesettür giyim olarak uzun elbiselerde açık tonlar kullanılmaktadır. Elbise üzerine genel olarak şal kullanımı yaygınlaşmış bulunmaktadır. Şal renklerinde ise koyu tonlarda yapacağınız tercihler mükemmelliği yakalayabilmenize yardımcı olacaktır.

Eşarp kullanmak isteyenlere ise sade desenleri olan eşarpları önerebiliriz. Pantolonla tuniğin uyumunun ardından pantolonla yeni modeller arasında yerini alan uzun hırkalarda alıcıların beğenisini kazanmış durumda. Kışın gelmesiyle birlikte örgü tunikler ve örgü hırkaların kullanımı da yaygınlaşmış durumda. Ferace döneminin son bulup pardesü dönemine geçişin eşiğinde bulunmaktayız. Pardösülerde koyu renkli ve sade görünümü olan modellerin trendde olduğunu unutmamakta fayda var.

Aksesuar olarak şal veya eşarplarınızda kullanabileceğiniz broşlarla giyiminizi destekleyebilirsiniz. 90’larda kullanılan modellerin yeniden trendde olduğunu göz önünde bulundurarak alacağınız ürünlerin o tarzlar da olması size şıklık kazandırır. Tesettür giyim deyince akla binlerce model ve kombin gelmektedir. Tesettür giyimde fazla model olmaması daha önceden insanları aynı şeyi giymeye yönlendirirdi. Fakat artık milyonlarca modelin yer aldığı vitrinleri süsleyen tesettür giyim ürünleri birçok kişinin ilgisini çekmektedir. Son zamanlarda alternatif ürünlerin fazla olması tesettürlü bayanların kurtarıcısı durumundadır.

İnançları gereği tesettür giyimi tercih eden bayanlar oldukça şık görünüşe sahip olabilirler. Renk uyumları hakkında bilgi verelim. Beyazla siyahın uyumunun tartışılmaz olduğunu belirtebiliriz. Mor ve beyaz renk, Lacivert ve pudra renkleri, Kırmızı ve siyah, Gök mavisi ve siyah gibi birçok rengi kombinleyip şık bir görünüş yakalayabilirsiniz.

kahverengi tesettür1 kahverengi tesettür2

kahverengi tesettür3 kahverengi tesettür4

 

Bir cevap yazın