Tesettürde Şık Abiye Tasarımlar

 

G.M.Z. Tesettür - İnci Detay Kuyruklu Abiye MDH32426 Taba (1)Tesettür giyim son yıllarda artan talebi karşılayabilmek adına oldukça zaman harcamaktadır ve tasarlanan ürünlere de bir baktığımızda kesinlikle tesettürlü hanımların beğenisini kazanan oldukça özel ürün kataloğu ile hanımların karşısına çıkmaktadır. Tesettürlü hanımlar bundan belki bir 10 yıl önce diledikleri elbiseyi bulamamaktan yana şikayet etmekte iken şimdilerde ise ürün çeşitliliğinin içinde kaybolmaktadırlar. Hanımların tesettür firmalarına olan serzenişleri hazır giyim sektörünün artık tesettür abiye elbise tasarlaması ile de artık son bulmuştur.

 

Tesettür Abiye Bulmak Zor Mu?

Tesettür giyimin de artık kendine özgü ve çoğu zaman takibi oldukça zor bir modası vardır. Hanımlar dilerse günlük şıklıklarını tamamlamak adına dilerse de özel gün ve geceler de biraz daha şık görünmek adına daha iddialı elbiseler ile boy göstermek adına artık istedikleri tarzda elbiseye ulaşma konusunda hiç de zorluk çekmemektedir. Özellikle artık son zamanlarda tesettür abiye modellerinde de çeşitlilik oldukça fazla tutulmaya başlanmıştır.

Abiye Modellerinde Dantel Hala moda mı?

Dantel hanımların hayatının neredeyse her alanında kullandıkları ve kesinlikle de vazgeçemedikleri bir kumaş türüdür. Özellikle son zamanlarda elbiselerde sıkça gördüğümüz gipür dantel türü de abiye kıyafetlerde 2017 yılında fazlası ile kullanılmış ve hanımlar tarafından da hep ilgi görmüştür. Daha çok tek renk elbiselerde kullanılmış olan bu ürünler oldukça sade durmasının yanında tesettür abiye elbise çeşitlerine fazlası ile de şık bir hava katmaktadır.

Tercihi dantelden yana olmayanlar için de özellikle yaz aylarının vazgeçilmezi olan şifon elbise modelleri yine bu yıla da damgasını vuracak gibi görülmektedir. Bunların yanı sıra nakış işlemeli elbiseler de oldukça şık durmaktadır. Tercihlerinde sadeliği sevenler için kol detayları bulunan fakat kendisi tamamen sade olan elbiseler de fazlası ile zarif durmaktadır. Tesettür abiye de daha iddialı modeller tercih eden hanımlar için ise uzun kuyruklu balık modelinde tasarlanmış elbiseler oldukça iyi bir alternatif durumundadır. Renk konusunda da fazlası ile geniş bir renk yelpazesi bulunan elbise modelleri arasından her tarza ve her zevke göre yüzlerce ürün bulabilme imkanı sunulmuştur.

 

Bir cevap yazın