Tesettürde Modayı Yakalayın

 

K.N.Z - İnci Kolyeli Elbise KNZ3038-S Kiremit&Siyah (1)Tesettür giyim aslına bakarsanız sadece tesettürlü hanımlar için değil aynı zamanda giyim tarzı daha mütevazı olan bayanlar için de oldukça tercih edilen ürün grupları arasında yerini almaktadır. Tesettür giyim özellikle son yıllarda yaptığı tasarımlar ile oldukça geniş kitleler tarafından dikkatleri üzerinde toplamayı başarabilmiştir.

 

 Tesettürde 2017 modası

 

           Tesettür giyimde 2017 yılına özellikle elbiseler yine damgasını vuracağa benziyor. Elbise günlük kullanımda ve özellikle yaz aylarında tesettürlü hanımların vazgeçilmez giyim seçeneklerinden biri durumundadır ve bu yıl da gelenek bozulmayacak gibi. Rengârenk elbise çeşitleri arasında dilerseniz günlük kolaylıkla kullanabileceğiniz tasarımlar bulabileceğiniz gibi dilerseniz de düğünlerde ya da özel gecelerde kullanabileceğiniz abiye modelleri de kolaylıkla bulabilirsiniz. Bu tamamen sizin tercihinize ve elbiseyi kullanacağınız amaca göre değişim gösterecektir. Sadece elbiseler değil tesettür giyimin olmazsa olmazları arasında olan ve yaz kış kullanım alanı bulabilen tunik çeşitleri de bu yıl yine hanımların tercihleri arasında olacak gibi görünmektedir.

 

 Tesettürde Tunik Çeşitliliği

 

Bir tesettür giyim klasiği olan tunikler özellikle dar paça pantolonlar ile kullanıldığında oldukça şık bir görüntü oluşturmaktadır. İşte bu nedenledir ki kapalı hanımlar tuniklerden yaz kış vazgeçmemektedirler. Kışın triko tunikler daha çok tercih edilirken yazın ise daha ferah kumaşlardan üretilmiş tunik alternatifleri hanımların kurtarıcıları olmaktadır. Tüm bu çeşitlerin yanı sıra son birkaç yıldır tesettür giyimde oldukça ciddi ilgi gören ve her sezonun en çok talep edileni halinde olan ferace çeşitleri de tesettürde bir fenomen olmuştur. Özellikle acil bir durumda dışarı çıkma ihtiyacı doğduğunda oldukça kullanımı rahat olan bu ürünler günlük giyim için olduğu kadar özel anlarında vazgeçilmezi olmaya başlamıştır.

 

Artan talepler ile birlikte feracelerde tasarımlar da artış göstermektedir. Özellikle nakış işlemeli ufak detaylar ile daha eğlenceli hale getirilmiş tasarımlar da ilgi çekmeye devam etmektedir. Giyim tarzında özellikle gömlek kullanmaktan yanaysanız ve gömlekler vazgeçilmezlerimden diyorsanız Tesettür yelek modelleri tam da sizler için tasarlanmış diyebiliriz. Yelekler özellikle daha çok yazın kullanımı tercih ediliyor olsa da kışın da mevsimine göre kullanılan kumaşlardan üretilmiş yelekler oldukça kullanışlı olmaktadır. Tercihi tamamen tarzınız belirler.

 

Bir cevap yazın