Tesettürde Kampanya Zamanı

Tesettür kelimesi bir dini kavramdır. İslam dininde yer alan bu değer İslam aleminin fazlaca kıymet verdiği, İslam dininin temelini oluşturan kavramların, değerlerin içinde yer alır. Kelime manası ise mahrem yerlerin örtülmesidir.

Bir gizleme, kapatma anlamına da gelir. Hem erkekler için hem de kadınlar için geçerli olan bir dini değerdir. Ama kadınlar yönünden bakıldığında daha ayrıntılı bir hal alır. Kadınlar için bu kavram erkeklere göre daha fazla önem ister. Ve kadınların bütün giyimleri bu kavram üzerine olduğu için dış görünüşünü çoğu şeyin üstüne tutan kadınlar için bu kavram daha büyük önem arz eder.

https://www.modaselvim.com/outlet-urunler

Tesettür Giyimi

Tesettür giyimi kadınlar için çeşitlilik gösteren bir giyim alanıdır. Kadınlar için bu alan yeni yeni gelişme göstermeye başlamıştır. Eskiden bu giyim türü çok az çeşitliliğe sahipti. Ama artık tam anlamıyla bir moda halini aldı. Tesettürün de kendine ait bir moda alanı oluştu. Çeşitlilik eskiye göre çok fazla artış gösterdi. Bu alanda iş yapan, satış yapan mağazaların ve butiklerin sayısı arttı. Aynı zamanda bu giyim alanı internet alışveriş mağazalarında da çok fazla artış gösterdi.

Bu kadar artışın olması da tesettür giyim kampanya haberlerini, indirimlerini takip etmeye kadınları zorladı. Çünkü çeşitlilik arttıkça, rağbet arttıkça fiyatlar da bununla orantılı arttı. Bu sebeple insanlar mağazaların ara ara yaptıkları tesettür giyim kampanyalarını takip edip alışverişlerini bu dönemlerde yapmaya karar verdi. Veyahut indirim yapan mağazan alışverişini yapmaya insanları sevk etti. O nedenle tesettür giyim kampanyaları aynı zamanda ekonominin kötü olduğu bu dönemde insanların ilgisini çekiyor.

Tesettür Giyiminde Kombin

Tesettür modası sürekli değişim içinde olan bir moda alanıdır. Sürekli farklı tarz da kıyafetler ortaya çıkmakta, devamlı olarak farklılık göstermektedir. Bu kadar çeşitliliğin içinde bunları birbiriyle nasıl uyum halinde birleştireceğimiz önem taşımaya başlar. Burada kombin yapmak fikri ortaya çıkar. Kombini kendi bedenimize ve bize uyan renkleri öne alarak yapmaya başlamak gerekir. Sonrasında iki parça yapacaksak bu iki parçanın renginin birbirine uyumu, üstüne takacağımız eşarp veya şalın bu renklerle uyumu önemlidir. Bunu takip ederek üzerimizde hoş gözüken bir kombin yapmış oluruz.

 

Bir cevap yazın