Tesettürde En Zarif Parçalar Nelerdir?

tesettürFerace modelleri tesettür dış giyim parçalarının arasında tesettürlü kadınlar tarafından çok fazla tercih edilmektedir. Şık bir görünüm sergilemek isteyen kadınlar, tesettür dış giyim ürünü olan ferace modellerine fazlası ile özen gösterir. Çünkü ilk etapta göze çarpan bir giyim parçası olmaktadır. Gittiği ortamda zarifliğini ön plana çıkarmak isteyen tesettürlü kadınlar için özenle tasarlanmış yeni modeller her sezonda satışa sunulmaktadır. Gösterişli veya sade modeller her tesettürlü kadınların kişisel zevkine uyum sağlayacak geniş ürün yelpazesine sahiptir.

 

 2018 Yılı Ferace Modellerinde Neler Vardır?

 

2018 yılının ilkbahar- yaz koleksiyonunda tesettür ferace modellerinde zengin renk seçenekleri ile bulunmaktadır. Haki, fuşya, kiremit, mavi ve yeşilin tonları gibi daha birçok renk ferace modellerinde bulunmaktadır. Her zaman tercih edilen ve giysi dolaplarında her daim bulundurulan siyah renk ferace modellerinde ise çok fazla model bulunmaktadır. Tesettür ferace modellerinde ise kadınlar tarafından en çok rağbet gören model ise, kol kısmı ve yaka kısmında bulunan ve feraceye hareketlilik kazandıran büzgülü modellerdir. Büzgülü ferace modellerinde düz ve desenli kumaşlar kullanılmaktadır. Boydan boya fermuar kullanılarak tasarlanan ferace modellerinde çoğunlukla yan kısımlarında iki cep bulunmaktadır. İpek ve terletmeyen kaliteli kumaşlar kullanıldığından sebep uzun süre deform olmadan kullanım imkanı sağlamaktadır. Genç kesim tarafından kapüşonlu ferace modelleri çok fazla ilgi görmektedir. Bu modellerin yanı sıra eteğinde file detayları olan ve kısımlarında lazer deri parçaları bulunan ferace modelleri hem şık görünümleri ile hem de uygun fiyatları ile tesettürlü kadınların beğenisini kazanmaktadır.

 

 Özel Günlerde Tesettür Abiye Modelleri İle Şıklığınıza Şıklık Katın

 

Özel gün ve özel gecelerde çevresindeki herkesten daha şık ve zarif olmak isteyen tesettürlü kadınlar için harika abiye elbise modelleri bulunmaktadır. Tesettür abiye modellerinde bulunan zengin seçenekler sayesinde her kadın giyim tarzına uygun modelleri çok rahatlık ile bulabilmektedir. Tesettür abiye modellerinde vücuda tam olarak oturan volanlı modellerde yaz mevsimine uygun canlı renkler kullanılmıştır. Satenden yapılan etek kısımlarında ve kol kısımlarında dantel detaylar barındıran abiye modelleri de tesettürlü kadınlar tarafından çok fazla rağbet görmektedir.

Bir cevap yazın