Tesettürde Doğru Eşarp Kullanımı

 

İster elbise giyin isterseniz günlük herhangi bir kıyafet tesettür giyimde kıyafeti tamamlayan en önemli nokta kıyafetin eşarpla tamamlandığıdır. Gerçekten eşarp kullanımı ve kumaştan eşarp seçimi hem günlük hayatta hem de özel günlerde sizi kurtaracak en önemli noktadır. Etek ve pantolon üstü eşatplar ayrı özel bir davete katılmak için giyeceğiniz kıyafetler için ayrı eşarp kullanmalısınız. Sadelik dediğimiz zaman tek renk eşarp anlaşılmasın. Farklı bir kaç renk kullanılarak yapılan eşarplar hem her kıyafte uygun hem de sizi daha genö gösteren eşarplardır.

 

Giyimde Marka Kullanımı

 

Tesettür giyim sektörü gittikçe gelişmesiyle birlikte bu alana özellikle marka olan birkaç firma damgasını vurdu. İlk zamanlar pahalı markaların ürünlerini almak bu giyimde moda haline geldi. Fakat bu alanın her geçen gün daha da gelişmesiyle birlikte bu alanda üretim yapan firmaların sayısı da artmıştır. Bu şekilde kaliteli ve çok şık ürünler üretilmeye başlanmıştır. Sizde yeni üretim yapan firmaların ürünlerini de denmeli ve bu ürünler hakkında da tecrübe sahibi olabilirsiniz.

 

Son Moda Tasarımlar

 

Ancak moda insanın her zaman kendine ve yaşına yakışan kıyafetler giymesidir. Şık olmak için çok paralar harcamanıza gerek yok. Elbette birkaç sayılı markanın ürününü kullanmaktan kendini alıkoyamayan insanlar olabilir. Şık ve güzel bir görünüm marka giyinmekle elde edilmez. Her model ve deseni tercih etmeli böylelikle dolabınızda ürün çeşitliliği yaratarak aynı tip kıyafetleri kullanmaktan kurtulabilirsiniz. Son dönemlerde desenli eşarplardan çok düz ve sade eşarp kullanımı daha moda.

 

Markaların Ürünleri

 

Genellikle markalar bir ürün ürettikleri zaman birkaç ay sonra diğer firmalarında buna benzer ürünler ürettiğini görmüşsünüz. Bu sayede rekabet piyasası genişler ve marka ürün alamayan insanlar da diğer ürünleri tercih ederek beğendikleri kıyafeti alabilirler. Tesettür giyimde markadan ziyade şıklık ön plandadır. Bu şekilde daha renkli ve tarz ürünler kullanmış olursunuz. Her zaman dolabınızda vazgeçemeyeceğiniz kıyafetler olabilir. Bunları eski diye kullanmamak yerine biraz olsun değiştirerek yeniden kullanabilirsiniz. Örneğin kıyafetin koluna yeni model örgülerden ekleyebilir veya aksesuarla kıyafeti yeniden düzenleyebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın