Tesettürde Dış Giyim Ürünleri

Tesettür giyimin temel taşlarından olan kap modelleri çok değişik tarza sahip modelleri ile fazlasıyla dikkatleri üzerine toplamakta. Tesettürlü hanımlar tarafından kış aylarında soğuğa maruz kalmamak için tesettür giyim ilk tercihlerinin başında kap modelleri gelmektedir. Her yıl olduğu gibi 2018 yılı modasında tesettür kap modelleri tasarımlarıyla göz kamaştırıyor. Astarsız kap modelleri hırka ve ya kazak sevmeyenler için oldukça idealdir. Kap modelleri arasında etek ucu fırfırlı, fiyonk detaylı ve kemer detaylı modeller daha çok tercih edilmektedir.

 

 Kombin Yapılırken Ayakkabı Ve Başörtü Dikkate Alınmalı

 

Tesettür kap modellerinde omuz ve kolları birit detaylı modeller elbise olarak da kullanım sağlamakta. Ayakkabı tercihini uzun çizme modelinden yana kullanılarak birit detaylı kap modelini çalışma ortamında rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Her çeşit modele ve renk seçeneğine sahip olan tesettür kap modellerinde 2018 yılı modasında öne çıkan renkler arasında mürdüm, hardal, haki, gri ve kahverengi renkleri bulunmaktadır.

 

 Hem Klasik Hem De Spor Tarz Modelleri Mevcuttur

 

Tesettürlü hanımlar artık kombin oluştururken tek düzeylikten çıkarak birden fazla rengi kombinlerinde kullanmaktadır. Buda kombinleri daha şık ve dikkat çekici yapmaktadır. Tesettür giyim dış parçalarında ilk akla gelen ferace ve pardesüler olmaktadır. Ama üretilen değişik model ve tarzdaki kap modelleri artık tesettürlü hanımlar tarafından ilk tercihlerinde yer almaya başladı. Tesettür kap uzun ve kısa modelleri ile kış aylarının vazgeçilmezleri arasında yerini almaktadır.

 

Uzun kap modelleri etek ve pantolonla uyum ve rahatlık sağlarken kısa kap modelleri daha çok rahatlık ve görsellik bakımından pantolonlar ile şık bir görünüm kazanmaktadır. Kap modeline uygun seçilecek başörtü ve çanta aksesuarı ince detayları ile düşünülmelidir. Tesettür dış giyim kap modellerinde tercih ettiğiniz renge uyum sağlamayacak çanta seçimi şıklığınızın bozulmasına neden olacaktır. 2018 kap modellerinde düğmelilerin yanı sıra önden bağcıklı modeller daha çok ilgi görmektedir. Önden bağcıklı kap modelleri hem spor giyime hem de klasik giyime uyum sağlayarak oldukça kullanışlı olmaktadır. Bunun yanı sıra etek kısmına uygulanan asimetrik kesim tesettür kap modelinde hareketlilik sağlayarak göze çok hoş görünüm sağlamaktadır.

 

Bir cevap yazın