Tesettür Üst Giyim Modası

Her sezon farkı modellerde karşımıza çıkan tesettür üst giyim ürünleri, hanımlar için özel parçalar halinde tasarlanmaktadır. Sezonun en güzel dokusuna sahip ürünlerinden oluşan üst giyim modası, yaz aylarında en çok tercih edilen ürünleri kapsamaktadır. Yeni sezon ürünlerinden olan tesettür tunik ve bluzlar bu sene kombin önerilerinden en çok kullanılan parçalardandır. Tasarımları ile göz kamaştıran bu modeller, aynı zamanda yaz ayları için de uygun ve rahat parça önerilerinden biridir.

https://www.modaselvim.com/

Üst Giyim Modasında Yeni Sezon Tesettür Tunikler

Üst giyim modası için en çok tasarımı piyasaya sunan ürünlerden biri tesettür tuniklerdir. Oldukça rahat olan bu ürünler, kadınların kendi tarzlarını öne çıkarmak için kullandıkları üst giyim parçalarından biridir. Son sezon moda akımı içerisinde hardal sarısı, önünde çizgiler bulunan tesettür tunikler, pek çok alt giyim ürünü ile birleşerek muhteşem kombinler oluşturmaktadır. Özellikle sırt detayında bulunan bağcık, bu modelin daha hanım hanımcık forma girmesini sağlayarak güzelliğini de ortaya koymaktadır.

Üst Giyim Moda Akımı İçerisinde Bulunan Tesettür Bluzlar

Modayı sıklıkla takip eden hanımlar için yeni sezon üst giyim modası adeta mükemmel kombinler yaratmaktadır. Tesettür bluzlara bu sene oldukça fazla talep bulunmaktadır. Böylelikle tasarımlar da daha ilgi çekici şekilde hazırlanmaktadır. Yeni sezon tesettür bluzlarından biri beyaz renk, kenarları kesik, bisiklet yaka bluzlardır. Bedene tam oturan kesimde tasarlanan bu bluz modeli, kot pantolon ve etekler ile muhteşem görünüme kavuşmaktadır. Özellikle kot ceketler ya da renkli kumaş ceketler ile birlikte kullanılarak yaz sezonuna uygun bir görünüm elde etmektedir.

Yeni Sezon Bluzlar İle Tesettür Kombin Önerisi

Yeni sezon bluz modellerinden biri olan beyaz renk, bisiklet yaka ve kenarları hafif kesik bluzlar, yan ürünler ile birlikte harika kombinler sunmaktadır. Özellikle beyaz renginden dolayı kot pantolonlar ile göz kamaştırıcı hale bürünmektedir. Bol paça, buz mavisi, yüksek bel kot pantolonlar ile beyaz bluzlar bir arada kombinlenmektedir. Üzerine sarı renk kısa ceket ve ayakkabı tercihi olarak da beyaz spor ayakkabı uygun rahat görünümü oluşturarak son moda kombini oluşturmaya yardımcı olmaktadır.

 

Bir cevap yazın