Tesettür Tunikte Sonbahar Esintisi

Sonbahar tesettür giyim ürünlerinde tunik bambaşka bir yere sahiptir. Her sezon ve mevsimde giyilme özelliği olan tuniğin farklı modelleri pek çok kadını cezbetmektedir. Tesettür tuniğin doğru bir halde kombinlenmesi de görünümün zarifliğini öne çıkarmak için önemlidir. Zarif kadınların tunik kombinlerinde her zaman beli çıkarma durumu vardır. Bol tesettür tunik kombininde tunik üzerine kemer takma zarif bir görünüm sağlamaktadır.

 Sonbahar esintisi tesettür tunik modellerine de yansıtmaktadır. Özellikte renk değişimleri, model değişimleri, farklı kombinler yapmak için seçenek oluşturmaktadır. Sonbahar aylarında tunik modelleri arasında bol kollu tunik modelleri en sık giyilen parçalardandır. Aynı zamanda tuniğin bel kısmına takılan kemer de sezonun modası haline gelmektedir. Sonbaharda kendini en çok gösteren tunik modeli ise boğazlı tuniklerdir. Boğazlı tunik modelleri pek çok etek ve pantolon modeli ile yakışmaktadır.

 Tesettür Tunik Sonbahar Kombini

 Sonbaharda tesettür tunik ile kombin yaparken tuniğin modelinden yola çıkabilirsiniz. Bol paça koyu renk kot pantolonların üzerine giyilen turuncu tunikler modern sonbahar havasını yansıtmaktadır. Bu turuncu tuniğin üzerine kahve tonlarında şal ya da eşarp seçimi yaparak takabilirsiniz. Aynı zamanda çanta ve ayakkabı seçiminde de gösterişli modellere yönelim gösterebilirsiniz.

 Tesettür tunikte sonbahar kombini yaparken parçaların renk uyumlarına dikkat etmek gerekir. Ton sür ton olan parçalar sonbaharda öne çıkan kombinlerdendir. Birbirleri ile uyumlu olan tonların kullanılması modern ve zarif bir hava katacaktır. Kombini tamamlayıcı öğelerden olan aksesuarlarda sonbahar aylarında oldukça fazladır. Deri ve kadife eldivenlerin sıkça kullanıldığı kombinler görebilirsiniz. Kombininiz ile uyumlu eldiven ve atkı modellerine bakarak görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

 Sonbahar Tesettür Tunik ve Etek Kombini

 Sonbahar aylarında kalın kumaş volanlı etekler ile uzun boğazlı kazak kombinleri sıkça yapılmaktadır. Bu kombinlerde bele kalın kemer takmak ise vintage havayı oluşturmaya yardımcı olmaktadır. Volan etek kombinlerinde uzun topuklu çizme giymek sonbahar aylarında oldukça modadır. Tunikler ile uyum sağlayan bu çizmeler aynı zamanda üzerinize giyeceğiniz ceket ve mont ile de tamamlanmış bir görüntü sergileyecektir. Etek ile tunik kombini yaparken tuniği eteğin içine sokmak görünümü daha düzgün gösterecektir.

Bir cevap yazın