Tesettür Tunikte Farklı Tasarımlar

 

Tesettür giyim markaları tasarım açısından son yıllarda çok güzel ve farklı kreasyonlar oluşturmaktalar. Modaya yön veren tasarımcılar tesettür giyimde çığır açtılar diyebiliriz. Artık tesettür giyimi tercih eden bayanlar her ortama uygun giyebilecekleri kıyafet ürünlerini, rahatlıkla vitrinlerde ya da alışveriş sitelerinde zorlanmadan bulabilmektedirler.

 

Tesettür giyimde ilk akla gelen ve yıllardır tercih edilen kıyafet ürünleri arasında özellikle tesettür tunik yer almaktadır. Hatta tesettür giyimi tercih etmeyen bayanlar bile rahatlık ve şıklık açısından tunik modelleri kullanmaktadırlar. Tesettür tunik kreasyonlarında en yeni tunik modeller, her bedene uygun şekilde Moda Selvim’de rahatlıkla bulabilmeniz mümkün.

 

 Baskı Detaylı Tesettür Tunik Modelleri

 

Baskı detaylı tunik modeller genellikle spor görünmeyi tercih eden bayanların kullanabileceği ürünlerdir. Üzerinde baskı bulunan tunik modelleri, jean pantolon ya da bol paça pantolonlarla kombinleyerek, altına giyeceğiniz spor ayakkabıyla hem rahat, hem spor ve hem de cool bir tarz yaratabilirsiniz. Baskılı tesettür tunik modelleri çeşitleri arasında; kapüşonlu, diz altına kadar uzun, diz üstüne kadar uzun, tuniğin önü kısa arkası uzun tasarımlar bulunmaktadır.

 

 Gömlek Tesettür Tunik Modelleri

 

Gömlek şıklığını seven bayanlar için de Moda Selvim alışveriş sitesinde, şeritli tasarımları istediğiniz renkte, zevkinize uygun tunik modeller bulabilirsiniz.

 

 Triko Tesettür Tunik Modelleri

 

Triko son iki yıldır bayanların kıyafet tercihlerinde gözde durumunda. Her vitrinde, her üründe triko modelleri görebilmek mümkün. Tesettür tunik modellerinde de çok şık triko tasarımlar yer almaktadır. Triko tunik modeller arasında triko ikili tunik tasarımlar ve triko uzun tunik tasarımları bulabilirsiniz. Zarif modellerin yer aldığı tasarımları tesettür giyimi tercih etmeyen bayanlar da kombinlerinde kullanarak şık bir görüntü yakalayabilirler. Triko tunik modellerini botlarla, casual ayakkabılarla hatta spor ayakkabıyla bile rahat bir şekilde kombinleyebilirsiniz.

 

Peplum Tasarımlı Tesettür Tunik Modelleri

 

Peplum tasarımlar yani halk arasında kıyafetin önü kısa, arkası uzun tasarımlar diyebiliriz. Özellikle bayanların pantolonlar üzerine giyerek rahat ettikleri kıyafet ürünüdür. Tesettür giyimde peplum tasarımlı tunik modellerini farklı renk seçeneklerinde, zarif kesimlerle ve detaylarla Moda Selvim’de bulabilirsiniz. Haki yeşil, zümrüt yeşili, hardal sarısı, mor, mürdüm, gülkurusu renkleri tercih edebilirsiniz. Peplum tasarımlı tesettür tunik modelleri özellikle beyaz pantolon ile giymeyi tercih ederseniz şık bir tarz oluşturabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın