Tesettür Tuniklerle Modayı Yakalayın

Tesettür giyimde tuniklerin önemli bir yeri vardır. Pantolonların ve taytların üzerine giyilerek hem tesettür giyimine uyum sağlaması hem de şık durması sebebiyle tercih edilen bir parçadır. Örgü tunikler yanında deri detaylı kumaşlardan yapılan tunikler de sezonun trend parçaları arasındadır.

Tesettürlü bayanlar her zaman etek ya da elbise giymek istemeyebilirler. Özellikle etekle ya da elbiseyle hareketlerinin kısıtlanacağı ortamlarda, pantolon ile tunik ikilisine yönelmeleri daha rahat etmelerini sağlar.

Tunik Şıklığı

Pantolon giyildiğinde, tesettür giyimine uyması için genellikle üzerine kısa parçalar pek tercih edilmez. Kalçaları örtecek şekilde olan tunikler, tesettürlü hanımlar tarafından daha çok tercih edilir. Bu şekilde pantolon rahatlığı ile tunik şıklığını bir arada yaşamak mümkün olur.

Tesettür tunik modelleri, renk renk tasarlanmıştır. Bu sezonda yer alan birçok tunik modeli içinden zevkinize uygun bir parçayı rahatlıkla bulabilirsiniz. İster kumaş pantolonla ister kot pantolonla kombinleyeceğiniz tunikler şıklığınızın tamamlayıcısı rolünü üstlenecektir.

Tunikleri daha şık hale getirmek için uzun zincirli bir kolye kullanabilirsiniz. Böylece tunik görünümü daha hareketlenir. Bileklikler de tunik şıklığını daha da artıran aksesuarlardır. Yine tuniklerinizi hareketlendirmek istiyorsanız, üzerine bir yelek giymeyi tercih edebilirsiniz. Tunikle aynı boyda olan bir yelek giyerseniz, sizi olduğunuzdan daha ince ve uzun gösterecektir.

Tesettür Modasında Tuniklerin Yeri

Her yaştan tesettürlü bayanın rahatlıkla giyebileceği tesettür tunik modelleri son sezona da damgasını vurmuştur. Kışın giymeye uygun tasarlanan tunikler genellikle örgü ve boğazlı modellerdir. Boğazlı tunik modelleri eşarpla da oldukça şık bir görüntü yakalamaktadır.

Nerede giyeceğinize göre değişen pantolon modeli ile, tuniğiniz de farklı bir tarza bürünecektir. Resmi bir ortamda kumaş pantolon üzerine giyeceğiniz tül veya düz kumaştan tunikler oldukça uygun olur. Hafta sonu şıklığını yakalamak istediğinizde ise, kot pantolon üzerine daha spor ve genç modellerde bir tunik seçebilirsiniz.

Tesettür modasının yeni nesil üyelerinden olan tunikler son yıllarda giderek yaygınlaşmıştır. Tesettürlü hanımların şıklığı ve rahatlığı sebebiyle tercih ettikleri tunikler, farklı modellerde tasarlanmıştır. Böylece farklı tarzlardaki tesettürlü hanımların beğenebileceği farklı tunik modellerine ulaşabilmek mümkün olmuştur.

Bir cevap yazın