Tesettür Tuniklerde Renk Ve Model Seçimi

tesettür tunikÇok uzun yıllardan bu yana tuniğin modası hiç geçmemiştir. Tunik modelleri için de şimdi kapalı giyim tercih eden bayanlar için uzun tesettür tunik modelleri vardır. Bu modeller arasında yer alan tesettür tunik günümüzde her bayanın elbise dolabında vazgeçilmez bir parça haline gelmiştir. Elbise dolabında bulunan bir model diğer parçalar ile çok rahat kombin oluşturabilmektedir. Tunikler kesim olarak dökümlü olmaktadır ve rahatlığın sembolüdür. Hemen her model giyimi tercih eden bayana çok rahat bir biçimde hitap etmektedir. Değişik renk ve modellerde tunikler vardır.

 

 Tesettür Tunik Hangi Parçalarla Kombin Oluşturur?

 

Özellikle genç bayanlar bol ve uzun tesettür tunik modellerini dar paça pantolonlar ile tercih ederler. Böylelikle harika ve modern bir görünüm kazanabilirler ancak uzun çan tipi veya A kesim eteklerle de boyu çok uzun olmayan, basen kısmını kapatan ve üst kısmı çok hareketli durmayan tesettür tunik modelleri de revaçtadır. Fazla kilosu olan bayanlar için genelde bol, rahat ve kullanışlı olan salaş tunikler tercih edilir. Bu tarz bol kıyafetler kişilerin vücut hatlarını belli etmediğinden dolayı kilolarını da gizler. Böylece daha hoş bir görünüm verir.

 

Tunik modellerinde renk seçimi yaparken sade, düz ve pastel tonlarda renk seçimi muhafazakar bayanlar için daha uygundur. Özellikle desenli ya da çok renkli bir tunik tercih etmek istenirse, siyah veya koyu renk bir pantolon ile giyilmelidir. Bu şekilde renk uyumu daha iyi olmaktadır.

 

 Tesettür Tunik Modelleri Nasıldır?

 

Tuniklerin kişilerin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda birbirinden farklı model ve renk seçenekleri bulunmaktadır. İnci detaylı verev modeller çok tercih edilenler arasında yer alır. Yine lazer kesim peplum modeller de günümüzde göze çarpmaktadır. İnce bir beden yapısına sahip tesettürlü bayanlar için belden kemerli veya bağlamalı modellerde vücut daha orantılı ayrıca da bel daha ince bir görüntü kazanmaktadır. Bu tarz bir model ile genelde bol bir pantolon tercih edilmektedir. Bu şekilde her zaman daha mükemmel bir uyum sağlanmaktadır. Belden kemerli ve uzun kuşaklı olan uzun tesettür tunik modelleri de tesettür giyimde şıklığın olmazsa olmazıdır.

 

Bir cevap yazın