Tesettür Tuniklerde Kış Modası

tesettür tunik kışYaz mevsiminin bitimi ile kışın habercisi olan sonbahar mevsimine girmiş iken, tesettür modasını yakından takip eden kadınlar tesettür tunik modellerinde kış modasını heyecan içinde beklemektedirler. Bu sebeple tesettürlü kadınlar tunik alışverişine çıkmadan önce 2018 senesinin tesettür tunik modası hakkında araştırma yaparlar. Birçok moda dergilerini karıştıran fakat yeterli bilgiye ulaşamayan tesettürlü kadınlar için bu konu hakkında araştırma yaptık. 2018 tesettür tunik kış sezonundaki hangi modeller ön plana çıkmaktadır.

 

 Triko Ve Örme Kumaştan Tesettür Tunikler

 

Tesettürlü kadınların dört mevsim boyunca en fazla tercih ettiği tesettür giyim ürünü bilindiği üzere tesettür tunik modelleridir. Tesettürlü kadınlar sağladığı rahatlık ve oluşturduğu şıklık için tunik modellerini beğenerek giyerler. 2018 tesettür tunik kış sezonunda çoğunlukla triko ve örme kumaş ile tasarlanan boyu dize kadar uzanan tesettür tunik modellerini mağazalarda bolca görebiliriz. Triko ve örme tunik modelleri bazen boğazlı yapıda olurken bazen de yaka kısmı oval şeklinde gelmektedir. Tesettürlü kadınlar kendi zevklerine uygun olarak bu modellerden birini rahatlıkla tercih edebilir. Giysi dolaplarına bu her iki model ve her iki kumaş tunikleri ekleyerek dolabını çeşitlendirebilir.

 

 Likralı Örme Kumaş Tesettür Tunik

 

2018 tesettür tunik kış modasında triko ve örme kumaşın yanı sıra likralı örme kumaşta sık sık tesettür tuniklerde kullanılacaktır. Likralı örme kumaş rahat bir kullanım sağlamaktadır. Daha çok spor modellerde likralı örme kumaş kullanılacaktır. 2018 kış sezonunda çoğunlukla kapşonlu ve daha bol kesime sahip olan tesettür tunik modellerini mağazalardaki vitrinlerde görebilirsiniz. Likralı örme kumaş modellerinde genellikle bisiklet yaka kullanılmıştır. Fakat bisiklet yakanın dışında farklı yaka modelleride kullanılmıştır.

 

Spor tuniklerin dışında zaman zaman klasik tunik modellerinde de likralı örme kumaşın kullanıldığını görebilirsiniz. Tesettür tunik kış sezonunda son olarak tunik modellerinin boylarında da farklılık olacaktır. Dize kadar uzanan, diz üzerinde biten ve ya bileklere kadar uzanan boylarda olabilmektedir. Moda tasarımcıları tesettür tunik kış kreaksiyonların da boy seçimini tesettürlü kadınların isteğine ve zevkine bırakmıştır. Tesettürlü kadınlar tesettür tunik kış modasında kişisel zevkine hitap edecek modelleri tercih edebilir.

Bir cevap yazın