Tesettür Tuniklerde En Yeni Modeller Neler?

tesettür tunikTunikler son zamanların modasında önemli bir yere sahip olmaya başladı. Rahat ve kullanışlı olmaları, hemen her ortama uyum sağlamaları dolayısıyla sıkça giyilen bu kıyafetler, bu sezonda da yeni modelleriyle vitrindeki yerini aldı. Eğer yeni bir tunik satın almak istiyorsanız, bu yılın en gözde tesettür tunik modelleri hakkında fikir sahibi olmaya ihtiyacınız olabilir.

  En Yeni Tunik Modelleri

 

Bu sezonun en moda rengi olan mor ve tonları tuniklerde de öne çıkıyor. Özellikle mürdüm rengi yeni modeller arasında en çok tercih edilenlerden biri. Morun dışında tuniklerde bordo, haki renk, bebe mavisi, indigo mavisi ve hardal da tercih ediliyor. Ayrıca kiremit rengi de bu sezonun gözde renkleri arasında.

 

Günlük kullanım için tasarlanan tuniklerde bu yıl fırfır detayı ile karşılaşıyoruz. Yaka kenarları ve kol ağızlarında uygulanan bu fırfırlar, şık bir detay oluşturuyor. Çizgili kumaşlardan tasarlanan tunik modellerinde uygulanan sade kesimler, spor ve rahat görünmek isteyenlerin bir tercihi olabilir. Bu tür tunikler rahat spor ayakkabılar ile kullanım için son derece uygun. Bu sezonun tunik modellerinde düğmeli ve düğmesiz tasarımlar var. Düğmeli tasarımlar biraz daha günlük kullanıma uygun. Ancak düğmesiz modellerin arasında abiye görünümlü, düğün ve nişan gibi özel günlerde giyilmek üzere tasarlanan modeller de mevcut. Hatta bu sezonun modellerinde gizli düğmeli tasarımları da kolaylıkla bulmak mümkün.

  Şık ve Rahat Kesimler

 

Bu yılın tesettür tunik modasında, giyenlerin rahat edebileceği ama kendisini bir o kadar da şık hissedeceği modellere fazlasıyla yer verilmiş. Bazı modellerin etek uçları ve kol ağızları gibi kısımlarında lazer kesimli işlemeler kullanılıyor. Bu tip modeller, serin akşamlarda giysilerin üzerine alınabilecek özelliklere sahip. Bu sebeple bu modeller sonbahar akşamları için de ideal bir seçim olacaktır. Hatta etek uçlarında lazer kesim bulunan tunikler, uzun ve sade tarzda tasarlanan kolyeler ile kombin edildiklerinde ortaya muhteşem bir şıklık çıkıyor. Tüm bunların dışında bu sezon piliselerin yeniden gündeme gelmesi, tesettür tunik modasını da etkiledi. Piliseli modellere sahip tuniklerle, bu sezon oldukça şık ve rahat bir görünüm elde edebilirsiniz.

 

 

Bir cevap yazın