Tesettür Tuniklerde Dikkat Edilmesi Gerekenler

tunikSon senelerde tesettür kullanan hanımların sayısının giderek çoğalmakta olduğundan ötürü, günümüzde bulunan tasarımcılar bakımından çok fazla tasarımlar yapılmaktadır. Vaziyet bu olduğundan ötürü tasarımcı kişiler, daha değişik renk, desen, model ve kumaşlarda tesettür giyimi üretmeye başlamışlardır. Hanımlara hitap eden özel üretim olan tesettür giyim markaları içerisinde her çeşit model giyimi bulmak mümkün ve kesindir. Bu modellerin artmasından ötürü ve yeni modellerin ortaya çıkması için müşteri arzuları da önemli yer tutuyor. Pek çok üretici şirket, yeni modelleri oluştururken, müşterilerinin memnuniyetini ve geri dönüşlerini ön planda tutmaktadır.

 

  Tesettür Tunik Kombinesi

 

Hem tesettürlü hem de açık hanımların ortak şekilde kullandıkları tesettür tunik ürünleri son zamanlarda çok fazla tercih edilen ürünlerin içerisindedir. Vücut hatlarını belli etmeyişi ve salaş durması, zarif bir görünüme kavuşturarak şıklığı tamamlamaktadır. Vücut yapısının görünmesini istemeyen hanımlar tunik tercihi yaparken de daha bol tunikleri tercih etmektedirler. Tunik tercihi yapılırken, bilhassa altına giyilecek olan giyim de çok mühimdir. Alt bölümlerine giymiş oldukları kot pantolonlar ile ayaklarına gitmiş oldukları topuklu ayakkabılar ile kombinlerini tamamlamakta olup, şık bir görünüme sahip olmaktadırlar.

 

  Tesettür Tunik Giyildiği Zaman Nelere Dikkat Edilmesi Gerekir?

 

Fiziğine güvenen hanımlar dar olan tesettür tunik ürünlerini tercih etmektedirler. Netice sonucu ile bol kesim bir tunik altına dar pantolonlar şık şekilde dururken, dar kesim tunikler ile dar pantolonlar tercih sebebi olmaktadır. Tesettürlü hanımlar dar ve koyu renkli ürünleri tercih ettikleri zaman alt bölüme geniş paça kesimli kotları da tercih edebilirler.

 

Ancak tuniğin altına etek kombinesi hoş görünmemekte. Bunun yanı sıra renk uyumsuzluğuyla yapılacak olan kombineler kötü görünüme neden olacaktır. Diğer bir taraftan tunik tercihi yapılırken, mevsime göre tercih yapmak da oldukça önemli olmaktadır. Kimi tunikler, ince kumaşlı olup yalnızca yaz aylarında, kimileri ise kalın kumaşlı olup, yalnızca kış aylarına uyumludur. Arzuya göre tasarımcılar bakımından üretilen kısa kollu tunikler de mevcut. Kimi tuniklerin alt bölümüne tayt giyilerek de kullanılmaktadır. Tunikler; şekillerine, kumaşlarına, desenlerine, mevsimlerine, modellerine ve giyildikleri ortama göre tarz değiştirmektedir.

Bir cevap yazın