Tesettür Tunikler Nasıl Kombinlenir ?

 

Tesettür şıklık denilince ilk akla gelen giyim ürünü tunik olmaktadır. Hem tesettürlü bayanların hem de tesettür giyimi tercih etmeyen bayanların rahatlıkla kullandığı bir giyim ürünüdür. Kolay bir şekilde giyilebiliyor olması ve kombin yapılabilme özelliğinin yüksek olması sayesinde tunik modelleri kadınların bir numaralı favorisi olmaktadır. Tesettür kombin yapılabilmesi adına uygun olan dökümlü modellerin 2017 sezonunda nasıl tercih edilmesi gerektiği konusunda kadınların akıllarında soru işaretleri bulunmaktadır. En güzel tunik kombinlerini yapabilmek adına öncelikle Modaselvim sitesinden güzel bir alışveriş yapılması gerekmektedir. Kombinlenmesinin zor gibi görünüyor olmasına rağmen pantolonlarla, eteklerle ve takılarla kombin yapılması aslında çok kolay ve başarılı olmaktadır. Her yaşa ve her zevke uygun olarak muhteşem modellerin tasarlanması sayesinde tesettürlü kadınların daha şık olması sağlanabilmektedir. Vücudunuza en uygun tunik modelini alarak kombin yapabilirsiniz. O halde tesettür tunik modelleri nasıl kombinlenir ? Hep birlikte bakalım.

 

– TESETTÜR TUNİKLER İLE SADE PANTALONLAR TERCİH EDİN

 

Tesettür tunik tercihinde bulunduktan sonra nasıl kombinlemeniz konusunda karasızlık yaşıyorsanız eğer mutlaka sade bir pantolon giymelisiniz. Renkli tunikler tercih etmenize bağlı olarak star parçanızın tunik olarak kalması için pantolonunuzun son derece sade özelliklere sahip olması önemlidir. Koyu renk tunik tercih ediyorsanız eğer açık renk pantolon giymeniz gerekmektedir.

 

– TESETTÜR TUNİKLER İLE DAR PAÇA PANTOLON GİYEBİLİRSİNİZ

 

Tesettür tunik modellerinin uzun ve geniş olmasından dolayı dar paça pantolon tercihi de doğru olmaktadır. Beden hatlarını göstermeyen ve bol kesime sahip olan tunikler için en uygun kombin olmaktadır.

 

– PEPLUM DETAYLI TUNİKLER VE BOL PAÇA PANTOLONLAR

 

Basenlerin kapatılması konusunda peplum detaylı tunikler çok başarılı olmaktadır. Vücudun daha orantılı bir şekilde görünüme kavuşmasını sağlarken aynı zamanda da rahat bir kullanım imkanı sunmaktadır. Bu tarz tuniklerin mutlaka bol paça pantolonlar ile giyilmesi doğru olmaktadır

 

– TESETTÜR TUNİKLERİN YELEKLER İLE UYUMU

 

Son zamanlarda oldukça fazla tercih edilen tesettür yelekler tunikler ile de muhteşem bir kombin sağlamaktadır. Uzun tunik tercih ettiğiniz zaman mutlaka basen bölgesine kadar inen yelekleri tercih etmeniz gerekmektedir. Yelek boyunun tunik boyundan uzun olmaması gerekmektedir.

 

Bir cevap yazın