Tesettür Tunikler İle Nasıl Kombin Yapılır?

tesettür tunikTesettür tunik sadece şıklığı ile değil rahatlığıyla da tesettürlü kadınlar tarafından tercih edilmektedir. Her tesettürlü kadının giysi dolabında yer alan tesettür tunik modelleri oldukça şık tasarımlara sahiptir. Tesettür tunikler kesim olarak dökümlü modellerdir.

 

 Tunikleri Dar Paça Pantolonlar İle Kombinleyin

 

Tesettür tunik modellerinde bol kesimli, beden hatlarını kapatan tarzlarını dar paça pantolonlar ile kombinlemek gerekir. Bunun tam aksine bol kesimli tunikleri bol paça pantolonlar ile kombinlerseniz sizi olduğunuzdan daha kilolu gösterecektir. Ayrıca bol ve uzun kesime sahip olan tuniklerin A kesim etekler ile giyilmesi de doğru değildir. Bu giyim şekli sizi kilolu ve daha yaşlı gösterir. A kesim etek modelleriniz için basenleri kapatan ve bedenin üst bölgesinde hareketli durmayan modelde tunikler tercih etmelisiniz.

 

 Birbirine Yakın Tonları Bir Arada Kullanın

 

Renkli tesettür tunik modelleri kesim olarak geniş olduklarından dolayı hareketli giyim parçalarından olmaktadır. Pastel ve açık renk tunikleri, koyu pantolonlar ile kombinlemek gerekir. Bunun yanı sıra tam tersi kombinde yapmak mümkündür. Koyu renk tuniklere hareketlilik katmak için, açık renk pantolonlar tercih edilmelidir. Modelinde desen olan tunikler canlı renge sahip pantolonlar ile kombinlenmemelidir. Ayrıca tunik pantolon kombininde renk uyumu sağlamak için tunik ve pantolonun birbirine yakın tonların bir arada kullanılmasıyla da sağlanır.

 

 Sade Tunikleri Yelekler İle Canlılık Katın

 

Oluşturacağınız kombin sade ise tunik modellerini yelekler ile canlılık katabilirsiniz. Fakat uzun tuniklerde basen bölgesine inen yelek boyu tercih edilmelidir. Yelek tunik kombininde yelek boyu, tunik boyu kadar uzun olmamalıdır. Tunik ve yelek kombini dar paça pantolon ile harika bir uyum yaratır.

 

 Kalın Kuşaklı Modelleri Topuklu Ayakkabı İle Kullanın

 

Belden kemerli, kalın kuşaklı tesettür tunik modeli, tunikler arasında en şık modele sahiptir. Vücudu zayıf gösteren ve basen bölgesindeki yağları gizleyen bu model toplu ayakkabı ile harika kombin oluşturmaktadır.

 

 Peplum Detaylı Tunikleri Bol Paça pantolonlar İle Kombinleyin

 

Peplum detaylı tesettür tunik modeli basen bölgesini kapatarak tesettürlü kadınlara rahatlık sağlar. Ayrıca peplum detaylı model vücudu daha orantılı ve bel bölgesini daha ince göstermektedir. Bu tunik modelini bol kesim pantolonlar ile kombinleyebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın