Tesettür Tunikle İlgili Bilinmesi Gerekenler

tesettür tunikYaz ayının gelmesiyle dolapların yenilenme vaktine geldi. Tunik etek ve elbise modelleri çok tercih ediliyor ama aralarında tuniğin vazgeçilmez bir yeri vardır. Her renk her model tunik bulmak çok kolay ve genellikle açık renk ve bol kesim salaş tunikler tercih ediliyor. Ayrıca bu tuniklerin kombinleri hiç de zor değil çok rahat ve çok şık bir şekilde kombin edilebilir.

 

Her çeşit pantolon ve eteklerle rahatlıkla kombinlenir günümüzde artık çok farklı ve bir o kadar da şık tunik modelleri çıkıyor. İnci detaylı, geometrik desenli, nakışlı, püsküllü, cepli her şekilde bulmak mümkündür. Tesettür tunik kombinlerini yaparken dikkat edilmesi gereken birkaç nokta vardır: Örneğin omuzları inci detaylı düz renk bir tesettür tunik aldıysanız pantolon ve şalın ya da eşarbın düz renk olması gerekir. Tunikler her bayanın kullanabileceği parçalardır ve bu sezonun yaz renkleri arasında olan bebe mavisi, gül kurusu, pudra pembe, sarı, kiremit, bordo gibi renkler ön plandadır.

 

 En Çok Tercih Edilen Kıyafetler Arasında Neden Tunik Var?

 

Tuniklerin tercih edilme nedeni bu tuniklerin birçok modeli her rengi ve her beden uygun birçok çeşidinin bulunmasıdır. Tunikler ince, ferah ve modern giysilerdir ve tesettür tunik modelleri he rşey ile uyum sağlar ister pantolonla ister etekle çok şık bir şekilde kombinlenir.

 

 Tesettür Tunik Kombini Oluştururken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

           Tesettür tunik kombini yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar vardır. Öncelikli olarak alınan tuniğin kişinin bedenine uygun olması gerekir. Satın alınan tesettür tunik modeli Düz renk ise pantolonda Düz renk olmalı ve kullanılan şal ya da eşarp tuniğin renginde olup desenli olmalıdır, kullanılan desen fark etmez çünkü tunik ve pantolon düz olduğu için şal ya da eşarp ile kombine hareket katılabilir ve tuniğin üzerine bir aksesuar kullanarak şık bir görüntü ortaya çıkar Eğer tercih edilen tunik desenli ise düz bir pantolon ve eşarp ya da şal ile kombin yapılabilir ya da tuniğin de senin de eşarp ya da şal tercih edilebilir

 

Bir cevap yazın