Tesettür Tunik Ve Şıklık

tesettür tunikTesettür tunik modellerinde rahatlık ve ferahlık ön planda olduğu kadar şıklıkta ön plana çıkmaktadır. Kapşonlu, büzgülü, düz kumaş gibi birçok desende şıklığı ortaya koymaktadır tesettür tunikler. Tunik modellerinde genellikle pantolon bir arada tercih edilmektedir. Bunla alakalı uygun renk tonlarında seçim yapılması gerekmektedir. Özellikle puantiyeli modeller beyaz pantolonla çok estetik durmaktadır. Hem tesettür hem de asil bir duruş tesettür tunik modelleri ile mümkün olmaktadır. Tunikler yapı itibariyle çok kullanışlı olduğundan dolayı her türlü mekan ve zamanda çok sık tercih edilmektedir. Birçok renk ve desene sahip geniş ürün yelpazesi ile tesettür tunik modelleri genç hanımların dikkatini çekmektedir.

 

 Trend Tesettür Tunik Modelleri

 

Sonbaharın yaklaşması ile viskon desenli ve kuşak detaylı tesettür tunik modelleri tercih edilebilir. Bu dönemin trend modelleri arasında yer alan kuşaklı tunikler de yeşil renk oldukça çekici durmaktadır. Beyaz pantolonla birlikte çok hoş bir kombin yapılabilir. Daha çok sportif bir model olduğundan, şal ve spor ayakkabı ile daha güzel duracaktır. Daha klasik trend bir tunik modeli ise uzun sandy tunik modelidir. Yanlardan büzgülü bir model olan sandy tunik, uzun olduğundan bir elbise havası da katmaktadır. Bundan dolayı gündelik yaşamın yanında özel gün ve gecelerde de sıklıkla tercih edilmektedir. Sportif bir trend model olan balon kol tunikler de yine bu dönemin favori ürünleri arasında yer almaktadır.

 

 Aksesuar ve Tunik

 

Tesettür ürün seçimi yapıldıktan sonra dikkat edilmesi gereken bir başka nokta ise aksesuar seçiminin doğru yapılmasıdır. Çünkü aksesuar tunik modelinin çok güzel ve çok kötü de durmasını sağlayabilir. Bundan dolayı aksesuar seçimi dikkat edilmesi gereken bir noktadır. Öncelikle klasik ya da sportif bir tarz tunik tercihi yapılmalıdır. Klasik bir tercihte aksesuar klasik bir çanta ve kolye uyumlu olacaktır. Sportif bir tarz seçim yapılmış ise, hasır bir çanta ve desenli spor bir kolye daha özgür bir görünüm verecektir. Tesettür giyim tepeden tırnağa uyum olması gereken bir seçim olmak zorundadır. Güzel olan kombin dikkat çektiği gibi, kötü olan seçimler de tepki çekmektedir.

 

Bir cevap yazın