Tesettür Tunik Seçiminde Son Trend

tesettür tunikTesettür giyiminin en kullanışlı parçalarından biri olan tunikler her ortama uyum sağlayacak modelleriyle karşımıza çıkmaktadır. Renkleri ve desenleri ile kombinlenmesi zor parçalardan biri olmaktadır. Yaz aylarında daha sık kullanılan tesettür tunik modelleri günlük yaşantı da ve çalışan kadınların ofis şıklığı için kaçırılmaz bir fırsattır. Tunik kombini yapılırken ortaya çıkarılması istenen parça daha ön planda olacak şekilde seçimler yapılmalıdır. Desenleri büyük tunikler daha kilolu görünmenize sebep olabilir, bu yüzden tunik altına düz ve koyu renk bir pantolon ve aynı tonda bir eşarp kombini yapabilirsiniz. Siyah, lacivert ve koyu kahve tonlarında olan tunikler tercih edecekseniz pantolon veya etek tercihiniz krem, beyaz, açık mavi olmalıdır. Alt üst kombin parçalarını dengelemek oldukça önemlidir.

 

 HER MEVSİM TERCİH EDİLEN TUNİKLER

 

Yaz kış ne terleten ne üşüten tunik modelleri kadınların favori parçaları arasındadır. Özellikle tesettür tunik modellerinden en az üç tane dolaplarında mutlaka bulunmaktadır. Son trend olan piliseli bol pantolonlar ile kol ve yaka detayları olan zarif tunikler mükemmel bir uyum yakalamaktadır. Kışın daha sportif bir kombin yapmanızı sağlayan kalın ve kapüşonlu tunik modellerinin yanı sıra yaz düğünlerinde tercih edebileceğiniz ışıltılı ve şıkır şıkır modellerde mevcuttur. Kadınların en büyük hatası tunik eşarp veya şal kombinini benzer renkleri kullanarak tamamlamalarıdır. Oysaki seçtiğiniz pantolon ve çantaya uygun bir şal, tunik kombini daha havalı hale getirmektedir.

 

 TUNİKLER DE SON MODA DETAYLARI NELERDİR?

 

Akşam gezmeye çıkarken tercih edeceğiniz tesettür tunik modeli gömlek seçenekleri de bulunmaktadır. Önü kısa arkası uzun ve dantel detaylarının bulunduğu tunikler günlük hayatta sıkça tercih edilen modeller arasındadır. Şirin bir görünümü olan bebe yakalı tuniklerde genç ve ferah bir kombin yapmanızda yardımcı olur. Boyunuza göre tuniklerin modellerini dikkatli seçmeniz gerekir. Nakışlı, işlemeli, dantel detaylı ve püsküllü detayları olan tunikleri daha uzun boylu kadınlar tercih etmelidir. Kalabalık bir görüntü yaratan kol ağzındaki detaylar ile birlikte takı kullanılmamalıdır. Özellikle tuniklerin üzerine uzun, sade zincir kolyeler tercih edilerek sade şık olabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın