Tesettür Tunik Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

tunikÖzel kesimleri, değişen modellerine göre ayarlanan dikimleri, tasarımları hatta ve hatta duruşu ile tesettürlü kadınların en fazla tercih ettiği tesettür giyim ürünleri içerisinde yer alan tesettür tunik modelleri farklı tarzlara ve farklı bedenlere uygun olarak tasarlanmıştır. Tesettürlü kadımlar hem özgün hem de şık tasarımları ile hazırlanan koleksiyonları içerisinde triko, gömlek, kışlık ve spor tunik tasarımlarını rahat bir şekilde bulabilir.

 

Pliseli ve pençe özelliklerde tesettür tunik alternatifleri de tesettür tunik kategorisi içerinde yer alan modellerden olmaktadır. Sonbahar ve kış yeni sezonunun en trend alternatifleri içerisinde bulabileceğiniz modeller arasında haki, mor ve saks mavisi renkleri de yer alıyor. Geniş yakalı tesettür tunik modelleri kenar cep, kol ve yaka kısımlarında kullanılan deri detaylar ile de oldukça harika bir görüntü ortaya çıkarmaktadır.

 

Spor tarzı seven tesettürlü kadınlar için ise kapüşonlu tunik modellerini bulmak mümkün. Genç tesettürlü kadınlar kapüşonlu tunik modellerini çoğunlukla kot pantolon alternatifleri ile kombin yapmaktadır. Siyah, lacivert ve beyaz renk tonlarında baskılı tasarımlar sayesinde günlük hayat içerisinde her alanda kullanabileceğiniz kıyafetler elde edebilirsiniz. Alışverişte, okulda, sokakta hatta ve hatta ev gezmelerinde kullanabileceğiniz tesettür tunik modellerini tercih ederek şık ve modern tesettür kombinler elde edebilirsiniz. Şık bir tesettür kombin için doğru parçalar bir araya getirilmelidir.

 

 Tesettür Tunik Modellerinde Trend Renklerden Faydalanın

 

Tesettür tunik modellerinde renk tercihinde bulunurken mutlaka yeni sezonun ön plana çıkan trend renkleri arasından seçiminizi gerçekleştirin. Fakat bu seçimi yaparken ten renginizi de göz önünde bulundurmanızda büyük fayda vardır. Esmer ten rengine sahip olan tesettürlü kadınlar açık renk tonlarında tesettür tunik modellerini tercih etmeleri gerekir. Açık tene sahip olan tesettürlü kadınlar ise koyu renk tercihinde bulunabilirler.

 

​​​​​​​Tesettürlü kadınlar ten rengi ve kıyafet seçimleri arasında zıtlık tercih etmeli ve bu şekilde uyum yakalayarak daha hareketli tarzlar elde edebilir. Tesettür kıyafetlerin en önemli özelliği tesettürlü kadınların hassasiyetlerine özel seçenekler olarak sunulmasıdır. Bu neden ile içinizi belli etmeyecek tesettür tunik modellerini tercih etmelisiniz. Tunik modeli satın alırken bedeninize tam gelen tasarımları tercih edin.

 

Bir cevap yazın