Tesettür Tunik Nerelerde Kullanılır Ve Nasıl Kombinlenir

tesettür tunikTesettür tunik eteklerle ya da pantolonlarla kombinlenen uzunluğu değişen bir tesettür kıyafetidir. Hem günlük hayatta hem de özel gecelerde rahatlıkla kullanılır. Tesettür tunik modellerinin her geçen gün yeni modelleri çıkıyor ve tesettür tuniğin kitlesi çok geniş olduğu için bu modeller herkese hitap ediyor tesettürlü olmayan bayanlar bile bu tunikleri alıp rahatlıkla kullanabiliyor. Bu tür tunikler uzun olduğu için her bayan tarafından beğenerek kullanılıyor. Tesettür tunik modelleri mevsimlik üretiliyor.

 

Tunik tesettürlü bayanlar tarafından çok tercih ediliyor çünkü vücut hatlarını kapattığı için en çok tercih edilenler arasındadır. Bu tuniklerin her rengi her bedeni mevcuttur simlisi, pul payetlisi, inci detaylı, nakış işlemeli, tüylü, geometrik desenli, düz renk her çeşit modeli bulunmaktadır. Ve her gün farklı markalar tarafından yenileri üretilmeye devam ediyor. Her bütçeye göre bulunması kolaydır.

 

 Mevsimlik Tesettür Tunik Kombinleri

 

Mevsiminde üretilen tesettür tunik mevsimleri de tuniklerin modasını belirler. Yaz aylarında açık renkler tercih edilmelidir ve tunikler üzerinde kullanılan desenler de tuniğe ayrı bir şıklık katıyor kullanılan ayakkabı çanta ve en önemlisi şal ya da eşarpla şık bir kombin ortaya çıkıyor. Kış aylarında üretilen tunikler ise daha kalın kumaşlı ve daha koyu renktedir. Ancak desenlerinde mevsim fark etmiyor.

 

 Özel Gecelerde Tesettür Tunik Kombinleri Ve Tercih Edilmesi Gereken Renkler

 

Tesettür tunik rahatlıkla özel gecelerde de kullanılabilir. Ancak özel gecelerde kullanılanlar daha abiye tarzdadır ve daha gösterişlidir. Bu tarz özel gecelerde kıyafet uyumu her zamankinden daha önemlidir çünkü kullanılan parçaların birbiriyle uyumlu olması gerekiyor. Güzel şık zarif bir görüntüye sahip olmak için bütün parçaların bir bütün halinde olması gerekiyor. Özel Gecelerde kullanılması gereken renkler arasında siyah her zaman bulunması gerekir ancak siyah harici bulunması gereken renkler arasında mürdüm, haki yeşili, mint yeşili, su yeşili, hardal, sarı, pudra, gül kurusu, mor, bordo, kiremit, turkuaz, mavi tarzı renkler tercih edilmelidir. Altına da siyah ya da seçilen renge uygun bilek pantolonla ve güzel bir ayakkabıyla güzel, şık ve zarif bir kombin ortaya çıkıyor.

 

Bir cevap yazın