Tesettür Tunik Modellerinde Çeşitlilik

Dinimiz kurallarını benimsemiş ve buna uygun giyinmeyi tercih etmiş kadınların ihtiyaçlarının artmasıyla birçok marka tesettür tunik modellerine yönelmiştir. Bu nedenle tesettür tunik modellerinde de çeşitlilik oldukça artmıştır. Bu çeşitliliğin artmasıyla her mevsim her konsepte uygun istediğiniz zaman çeşitli model ve renkte tesettür tuniklere ulaşmanız kolaydır. Markalar sadece tesettür giyimi tercih etmiş bayanlara göre her dönem kreasyonlarını zengin modelleri ile hazırlamaktadır.

Tesettür Tunik Kombin Önerileri

 

Yaz aylarının gelmeye başladığı bu günler de size yaza uygun birkaç kombin önerimiz var.

1.Kombin önerisi; Mint yeşili boru paça dar kesim ince kumaştan yapılmış pantolonun üzerine yine rengi mint yeşili olan önü dizlere kadar gelen arkası ayak bileğinde biten etek kısımları güpürlü bir tesettür tunik giyebilirsiniz. Pantolon tunik kombininizin üzerine çizgi desenli eşarbınızı örtebilirsiniz. Bu kombininize biraz hareket katmak isterseniz uzun şık bir kolye kullanabilirsiniz.

2.Kombin Önerisi; Renklerle aranız iyi ve cıvıl cıvıl yaz renklerini giyinmeyi seviyorsanız pembe sade bir pantolonun üzerine mor kolları volümlü boyu ayak bileğinde biten bir tesettür tunik kombini yapabilirsiniz. Eşarbınızı yine cıvıl cıvıl renkler ve desenlerle yapılmış kumaştan kullanabilirsiniz. Bu kombini stiletto pastel renk bir ayakkabı ile tamamlayabilirsiniz.

3.Kombin Önerisi; Piliseli eteğin rahatlığına alıştıysanız bu yaz da etek ve tunik kombininden vazgeçemeyebilirsiniz. Mavi kumaş üzerine çiçek desenli piliseli eteğinizin üzerine basen önü basen bölgesin de biten arkası uzun pastel renk tuniğinizi kullanabilirsiniz. Bu kombini yine eteğinizin içindeki renklerden oluşan bir şal ile tamamlayabilirsiniz.

Tesettür Tunik Şıklık Tavsiyeleri

 

Giymiş olduğunuz tunik ile şık ve modern bir görüntü elde etmek istiyorsanız uymanız gereken bazı kurallar var. Her şeyden önce bir kadın şık görünmek için vücudunu tanıyarak giyinmelidir. Tesettür giyim de amacına uygun olmak için dar ve vücut hatlarımızı belli edecek kıyafetler tercih etmemeliyiz. Fazla kilolara sahipseniz mümkün olduğu kadar koyu renkli ve ayak bileğinde biten tunikler tercih etmelisiniz. Bu sizin kilolarını saklayacaktır. Açık tene sahipseniz ten renginizi ortaya çıkartacak renkte tunikler kullanabilirsiniz. Eğer uzun boya sahipseniz tuniğinizin bel bölgesinde kalın tokalı kemerler  kullanabilirsiniz. Boyunuzun avantajını kullanabilirsiniz. Eğer kısa boylu bir kadın iseniz uzun ve boyuna çizgili tunikler sizi olduğunuzdan uzun gösterir. Mağaza ya da butikleri gezmeye vaktiniz yoksa birçok internet sitesinden tarzınıza ve bütçenize uygun tesettür tunik modellerine hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın