Tesettür Tunik Modelleri Ve Şık Görünüm

Tesettür giyim modasında en rahat ve güzel parçalardan biri olan tunikler spor ve klasik tarzıyla karşımıza çıkmaktadır. Son yıllarda tesettür giyime verilen önem moda tasarımcılarını harekete geçirmektedir. Kombini oldukça basit ve kolay olan tunik modelleri dar paça, kot veya bol paça pantolonla mükemmel şekilde kombin yapmanız mümkündür.

 

Kendi zevkinize uygun farklı alternatiflerle değişik kumaş ve kesimlerle dikkat çekmektedir. Önü kısa arkası uzun modellerde yeni sezonda en çok beğenilenler arasında bulunmaktadır. 2017 tunik renkleri içinde pudra, yeşil, mavi ve sarı tonları en çok tercih edilenler arasında bulunmaktadır. Çizgili ve asimetrik modeller genç bayanların aldığı tasarımlardır. Mavi beyaz veya siyah beyaz çizgili modelleri beyaz pantolonla kombin yapılmaktadır. Enine veya boyuna çizgilerde hazırlanan tunikler kilolu olan bayanlara göre doğru seçim yapılması gerekmektedir.

 

 TESETTÜRLÜ BAYANLARIN TUNİK SEÇİMİ

 

Kapalı bayanlar tunik seçerken öncelikle her ortamda giyilebilecek olmasına dikkat etmektedir. Bu yüzden vücut hatlarını ortaya çıkarmayan ürünler seçmeleri lazımdır. Tunik modelleri geniş ürün yelpazesine sahip olan Moda Selvim kalitesine sahip olmak mümkündür. Rahat ve büyük modeller bedene uygun seçildiğinde mükemmel bir görünüm kazandırmaktadır. Mevsime uygun olarak hazırlanan tuniklerin kumaşı ince ve içini göstermeyen tarzda olması hanımlar için oldukça önemlidir. İnce olan kumaşlar yaz için oldukça idealdir. Tunik seçiminde desenli modeller yerine tek renk seçimleri her zaman daha zayıf ve güzel görünmenizi sağlamaktadır.

 

 EN GÖZDE TUNİK MODELLERİ

 

Hanımların vazgeçilmezi olan tunikler dolaplarda yerini almaktadır. Her giydiğinizde kolaylıkla kombinlenen en kullanışlı ve gözde parçalardan biri olan tunik modelleri tesettür modasında yerini almaktadır. Sadelikten hoşlanan bayanlar için en trend renkleri hardal, somon, zümrüt yeşili, bordo gibi renkler göze batmaktadır. Genelde açık renk tayt veya dar paça pantolonla farklılık getirebilirsiniz. Yarasa kol tunikler ve kravat detaylı birbirinden farklı renklerle bayanların en gözde tunikleri arasında yer almaktadır. Asimetrik modellerde tesettür giyimde oldukça şık durmaktadır. Önden düğmeli tunikler olduğu gibi lazer kesimli olan tunik modelleri sezonda en çok alınan modellerden biridir.

 

Bir cevap yazın