Tesettür Tunik Modelleri Nelerdir?

Tesettürlü tarza sahip olan bayanların giymekten en çok hoşlandığı parçalardan birisi de tesettür tunik modelleridir. Yarım kesim, tam kesin, lazer kesim ve farklı desenlere sahip olan modeller her zaman en kolay ve şık şekilde kombine edilebiliyor. Modelleri son derece rahat olarak kesilmekte olan tunikler, kadınlar için her zaman hem rahat hem de kurtarıcı parçalar olarak da gardıroplarında yerini almaya devam ediyor. Tunikler, genellikle diz üzerinde bir kesime sahiptirler. Bu nedenle giyimi de oldukça rahattır ve hem pantolonlar ile hem de etek modelleri ile birlikte uyum sağlanarak giyilebilir. Kadınların kurtarıcı parçaları arasında yer almaya devam eden tunikler, hem düz renklerde hem de desenli renklerde tercih edilebilir.

Tesettür Tunik Modellerinde Hangi Renkler Daha Güzel Durur?

 

Herkesin severek giydiği tesettür tunik modellerinde kullanılan renkler genelde koyu ve soft renkler olarak karşınıza çıkabilir. Ancak her zaman tek renk ve düz renkler kullanılmaz. Bunun yanı sıra çiçek desenleri, yaprak desenleri gibi mevsimlere uygun desenlere de yer verilebilir. Desenli ve karışık renklerden oluşan tunik modelleri daha çok düz renk pantolon ve etekler ile kombine edilirken, düz renklerden oluşan tunik modelleri daha çok birden fazla renklerle tasarlanan pantolon ve etek modelleri ile kombine ediliyor. Kullanımı hem yaz hem de bahar aylarında uygun olan tuniklerin kışlık kumaşları da mevcuttur.

Tesettür Tunik Giyerken Nelere Dikkat Edilmesi Gerekiyor?

 

Tesettür tunik modelleri giyerken dikkat edilmesi gereken bazı ipuçları mevcuttur. Bu ipuçlarına uyulduğu takdirde ise tunikler ve yapılan kombinler de son derece şık ve rahat olmaya devam eder. Kullanılan renklerin birbirine uyumlu olmasına dikkat edilmesi gerekiyor. Tuniklerin çok fazla uzun olmamasına ve çok fazla kısa kesime sahip olmamasına dikkat edilmesi gerekiyor. Aynı zamanda tuniklerin çok fazla karışık renge ve desene sahip olması durumunda düz renkli pantolon, eşarp, şal ve aksesuarlar ile kombine edilmesine dikkat edilmelidir. Böylelikle tunikler giyildiği zaman son derece şık duracak ve gün boyu rahat bir şekilde gezmenize de yardımcı olacaktır.

 

Bir cevap yazın