Tesettür Tunik Modelleri Nasıl Kombinlenmelidir?

Günlük giyimden abiye giyime kadar her alanda kullanılabilen ve rahatlığı ile kadınların en fazla tercih ettiği parçalardan biri olan tunikler, yeni sezonda da farklı model ve görüntüleri ile karşımıza çıkıyor. Tesettür tunik seçimlerinde yeni sezonda göz önüne alınması gereken detaylar ve moda trendleri ise şöyle:

 

 Renklerle gelen sezon şıklığı

 

Yeni sezon renkleri kadınların şık görüntülerini ön plana çıkartmak için cömert seçenekleri ile karşımızda. Mavi renginin tüm tonları, pudra renkler, gülkurusu rengi, yeşil tonları, mor ve soft pembe tonları yeni sezonun en popüler renkleri. Tesettür tunik modellerinde kadınların bu renklerden yana tercih yapması sezonun şık görüntüsünü hızla elde etmelerine yardımcı olacak. Bu renklerin özellikle beyazla birlikte kombinlenmesi ise yaz aylarındaki en trend renk görüntüsünü elde etmenizi sağlayacaktır. Pantolonlardan eşarplara kadar tunikle birlikte kullandığını tüm parçalarda beyaz rengini kullanabilirsiniz. Bu sayede tuniğin ön plana çıkartılması ve vurgulanması da daha kolay olacaktır.

 

Tunik modellerindeki moda yenilikleri

 

Yeni sezonda tesettür tunik modellerinde birçok moda detayının kullanıldığını ve farklı beğenilere ve giyim kombinlerine de hitap ettiğini görüyoruz. Tuniklerde bu sezon tuniğin eteklerinde ve kollarında kullanılan lazer kesimlerin yoğunluğu göze çarpmakta. İşlemeler ve payet gibi detaylarda tuniklerde kullanılan ve dış görüntüyü zenginleştirmenize yardımcı olan sezon yenilikleri arasına bulunuyor. Tüm bu detayları bir arada kullanmak yerine sadece bir detaya yoğunlaşarak kombini tamamlamak doğru bir seçim olacaktır.

 

Tuniklerdeki asimetrik kesim sezonun önemli moda trendleri arasındadır. Eteklerdeki asimetrik görüntü, asimetrik detaylarla hareketlendirilmiş yaka alanı tunik şıklığını yeni sezonda size getirecek olan detaylar arasındadır. Asimetrik kesimlerde görüntünüze daha da hareket katmak için, asimetrik bölümlerde kullanılan işlemeler ve diğer detaylar yardımınıza koşuyor. Asimetrik kesim tuniklerle hazırlanan kombinlerde ayakkabı ve aksesuar seçimlerinde ise olabildiğinde sakin ve sade bir görüntü oluşturmaya özen gösterilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde göz yoran bir görüntü ile tüm şıklığınız gölgelenebilir.

 

Yeni sezonda tuniklerde fermuar ve düğmelerin ön planda olmadığını görüyoruz. Bu yüzden gizli fermuar ve abartısız düğme modellerine tunik seçimlerinde dikkat edilmesi, şıklığınızı arttırmanıza yardımcı olacaktır.

 

Bir cevap yazın