Tesettür Tunik Kombinleri Nasıl Olmalıdır ?

UKBE - Kravat Detay Tunik UKB2001 Zümrüt (1)Tesettür giyimin en trend parçalarından birisi olan tunik gündüz şıklığında da akşam şıklığında da tercih edilmektedir. Rahat bir kullanıma sahip olunması nedeni ile hem pantolon hem de etekler ile kullanılabilmektedir. Hatta çalışan iş kadınları içinde tunik kullanımı büyük kolaylık olmaktadır. En doğru şekillerle kombinlenen tunikler sayesinde her ortamda şık ve asil görünmek mümkün olmaktadır. Her zaman tercih edilen ürünlerden birisi olan tunik çeşit çeşit model ve renklerle satışa sunulmaktadır. Her zevke uygun olarak tasarlanan tunikler tesettür sektörünün gözdesi olduğu gibi tesettürlü olmayan bayanlarında beğenisini kazanmaktadır. Sonbahar-kış tasarımları arasında tüm modacıların kreasyonlarında yer alan tunikler en çok satan ürünlerdendir. O halde herkes tarafından sevilerek giyilen tunikler nasıl kombinlenmelidir?

 

– UZUN TUNİKLER EN DOĞRU SEÇİM

Bu sezonun genel tunik modası füme renkler üzerinedir. Füme renklerin hakim olduğu tunikleri mutlaka uzun olarak tercih etmek gerekmektedir. Özellikle kısa boylu kadınlar içimde uzun tercih edilen tunikler boylarının uzun görünmesini sağlamaktadır. Uzun ve salaş bir şekilde kullanılan tunikler sayesinde de vücut hatları belli olmamaktadır. İsterseniz aynı renkte pantolon tercih ederek takım olmasını sağlayabilirsiniz. Ayakkabı, şal ve çanta kombininiz de farklı renkler tercih ederek kombininizi hareketlendirebilirsiniz.

 

– KIŞI SICAK GEÇİRMEK İÇİN TRİKO TUNİKLER

Kış mevsiminin ağır ve soğuk geçtiği bu günlerde triko tunikler ile ısınabilir ve çok şık olabilirsiniz. Bol paça triko pantolonlar ile triko tuniklerinizi kombinleyebilirsiniz. Online mağazalarda yüzlerce triko pantolon ve triko tunik kombini bulmanız ve istediğiniz renkte tercih etmeniz mümkün olmaktadır. Topuklu ayakkabı ile klasik yapabilir ya da spor ayakkabı ile spor bir kombin haline getirebilirsiniz.

 

– RENGARENK TUNİKLER VE BEMBEYAZ PANTALON UYUMU

Genç tesettür bayanların en çok tercih ettiği tunik modelleri canlı renklerden yanadır. Bu cıvıl cıvıl renkler fuşya, turuncu, yeşil, pembe ve mor tonlarında olmaktadır. Böylesine renkli tuniklerin altına beyaz bir pantolon tercih etmek en doğru seçim olmaktadır.

 

– KOT PANTALON İLE TUNİK RAHATLIĞI

Spor bir şıklık arayanlar için uzun tuniklerin altına tercih edilen kot pantolonlar çok uygun olmaktadır. Yada kot bir tunik altına beyaz pantolonda giymek doğru bir kombin olacaktır. İster spor ayakkabı isterseniz de topuklu bir ayakkabı tercih edebilirsiniz.

Bir cevap yazın