Tesettür Tunik De Yeni Sezon Trendleri

Tesettürlü bayanlar arasında son zamanlarda her yıl trend olmayı başaran tunik, yeni sezon tesettür dünyasında da en çok tercih edilen kıyafetlerden biri olacaktır. Rahatlığı ve şıklığı ile bilinen ve bayanların kalbini kazanmayı başaran tunik, her yıl kendini yenileyerek piyasaya çıkan farklı tarz ve modelleri sayesinde de popülerliğini arttırmaktadır. Peki, bayanlar arasında bu kadar çok sevilen tunik de bu sezon tesettürlü bayanları hangi trend modeller beklemektedir? İşte yeni sezon tesettür de trend olan tunik modelleri:

 

 Spor Giyim de Trend Tunik

 

Genellikle genç kesim spor giyim tarzından hoşlanmaktadır. Modayı da yakından takip eden genç kesimi yeni sezon tesettür dünyasında bekleyen tunik modelleri şu şekilde olacaktır: Triko üzerinde çeşitli yazıların ya da figürlerin bulunduğu tunik modelleri en fazla öne çıkan modeller olurken; çeşitli amblem, zımba ve düğme detaylarının kullanıldığı asimetrik kesimlerdeki modeller trend olacaktır. Kumaş seçimi ise daha çok mevsimine uygun olacak; kışın sert geçen havasına göre kalın ve kadife kumaş tercih edilirken; yazın sıcak ve bunaltıcı havasına göre biraz olsun rahatlamak için ince kumaş tercih edilecektir. Renk seçimi de tıpkı kumaş seçiminde olduğu gibi mevsimine göre değişecektir. Kışın sert geçen havasına uygun olacak şekilde

 

Klasik Giyim de Trend Tunik

 

Üreticiler her yıl olduğu gibi yeni sezon tesettür dünyasında da spor giyinmekten hoşlanmayan bayanları düşünmüşlerdir. Onların istediği tarz klasik modellerde tunikleri piyasaya sunmuşlardır. Bu sezon klasik tunik modellerinde en çok öne çıkan detay taş işlemeleri olacaktır. Modellere göre farklılık gösterse de pek çok tunik modelinde taş işlemesi görülecektir. Bunun yanı sıra yeni sezon tunikler de kanaviçe tarzında çiçekler görülecektir. Daha sade olmak isteyen bayanlar ise şifon kumaşın kullanıldığı tek renk üzerinde hiçbir detay olmayan sade modelleri tercih edebilirler. Tek renk olan bu tarz sade tuniklere az da olsa hareket katmak isteyen üreticiler üzerine uzun şık bir kolye koymuşlardır. İsteğe bağlı olarak bu kolye her zaman ya da zaman zaman kullanılabilir.

 

Bir cevap yazın