Tesettür Tunik

tunik modasıTunik bayanların genel seçimiyle dize kadar giyilebilen uzun üst giysisidir. Genellikle tesettürlü bayanların tercih etmesiyle, pantolonlarla beraber kombin yapıldığında çok şık bir tarz elde etmiş olmaktadır. Tuniklerin uzun olması, kalça ve bel kısımlarını kapatması açısından çok kullanışlıdır. Elbette gün geçtikçe, modaya uygun tesettür giyimlerinin arasında en çok tercih edilen tuniklerdir.

 

Her pantolonla ve kıyafetle uyumlu olmasıyla beraber çok tercih edilmektedir. Ayrıca tunikler, hem spor açıdan hem de şıklık açısından daha önemli bir üst giyim olarak kullanılmaktadır. Tesettürlü bayanlarında elbette ki modayı takip ettiğini biliyorsunuz ve elbette tesettürlü bayanlar içinde, her yıl moda oluşturulmaktadır. Bu sayede hep spor giyinip, hem de rahatlık açısından tercih edilebilmektedir.

 

Tesettür tunik, sadece tesettürlü bayanlar için tasarlanmadı elbette, tüm bayanlar kullanabilir. Modaya uygun olarak bu yıl içerisinde düğmeliler, yandan düğmeli, gizli düğmeli ve çizgi desenli hatta çiçekli modeller mevcut olmaktadır. Tüm tesettürlü bayanlar bol paça pantolonlarla kullanabilir ve sportif şıklığı yakalayabilirler. Uygun renk oluşturmakta elbette önemlidir. Uyumlu bir pantolon, uyumlu bir eşarpla daha çok şıklık ve tarz yaratmaktadır. Dantel, tül ya da gipürlü tunikler genellikle saten pantolonlarla kombini yapılıp, özel günler için harika bir seçim olmaktadır.

 

Tuniklerde bu yıl yine salaş ve dökümlü tarzlara yer verilecektir. Tunik seçiminde boy oranlarınıza dikkat etmeniz gerekmektedir. Eğer boyunuz kısaysa çok uzun bir tunik tercih etmeniz sizlerin görünüş açısından hayal kırıklığı etkisi yaratabilir. Ya da uzun boylu biriyseniz, kısa tunik seçimi yapmanız tesettür modası açısından güzel gözükmeyebilir. Kendi boyunuza uygun olan tesettürü seçmek tamamen size kalmıştır.

 

Genelde, gömlek yakalı veya bebek yakalı modelleriyle çok şık duran tuniklerde bu yıl yine kot göreceğiz. Hem spor hem de çok şık duruyor diyebiliriz. Hatta kemerli ve belden bağlamalı modelleriyle de kesinlikle şık durulabileceğini söyleyebiliriz. Elbette bununla beraber tesettürlü bayanların uyumlu ve kombini konusunda dikkat etmesi gerekmektedir. Tunikler sadece kış aylarında değil, yaz aylarında da tesettürlü bayanların kurtarıcısı haline gelmiştir. Hem rahatlık açısından hem de görüntü açısından şık gözükmektedir. Kombinleri Bol paça pantolonlarla yapıldığı gibi eteklerle de beraber yapılan kısa tuniklerde mevcuttur. Bu yılın baharında ise renk olarak fuşya, pembe, mavi, çiçek desenleri, taş ve boncuk süslemeli modelleriyle tamamen fark yaratacağına benziyor diyebiliriz.

 

Bir cevap yazın