Tesettür Tulumlar İle Hangi Aksesuarlar Kullanılabilir?

 

Birbirinden değişik modeller altında yeni sezon içerisinde piyasaya sunulmuş olan en güzel tesettür tulum modelleri hanımlar için özellikle dışarı çıkıp bir yerlere giderken şık bir görünüm altıda katılmak istenilen noktalar adına mutlaka tulum çeşitleri tercih edilir. Tabii hangi model olursa olsun hanımlar kendi kişisel zevklerine göre bir tercih yaptığı zaman tüm tulum örnekleri adına ortak olan bir durum söz konusudur. Bu da gidilmek istenen bir yere göre giyilecek olan tulumun üzerine farklı aksesuar çeşitlerinin kullanılmasıdır. Bu aksesuar modelleri kapsamında ilk olarak hiç şüphesiz tüm hanımların aklına her daim farklı ayakkabı seçenekleri gelir. Bu bağlamda ortak olarak tüm farklı durumlar için ince topuklu ayakkabı seçenekleri ön plana çıkmaktadır. Şık bir izlenim uyandıran ve aynı zamanda bol tasarımı altında pantolon kısmı ile güzel bir uyum yakalayan topuklu ayakkabılar özellikle siyah ya da pudra rengi altında tercih edilmektedir.

 

 En güzel tulum modelleri ile birlikte aksesuar seçenek

 

Ayakkabı tercihi yapıldıktan sonra ikinci sırada elbette tesettür tulum modeli adına mutlaka bir çanta seçimi yapılmalıdır. Bu bağlamda tulum örnekleri için geniş askılı çantalar tercih edilmemektedir. Bunun yerine daha çok dikdörtgen şeklinde ve elde taşınabilen çantalar tulumun rengine göre seçim yapılabilir. Hanımların olmazsa olmazları arasında yer alan farklı ayakkabı ve çanta seçenekleri bu şekilde tesettür tulum modelleri ile güzel bir uyum yakalama imkanı elde edilebilir. Tabii bu iki seçeneğin ardından yeni sezon kapsamında birbirinden güzel model ve renkleri altında Modaselvim bünyesinde tüm hanımların huzuruna sunulmuş olan farklı tulum seçenekleriyle takı çeşitleri de mutlaka giyilmelidir. Bunlar arasında en başta zarif ve ince bir küpe modeli ile birlikte yine aynı şekilde zarif bir kolye ve bileklik de tercih edilebilir.

 

En harika aksesuar çeşitleri ile uyumlu tulumlar

 

Özellikle tüm hanımlar için büyük bir öneme sahip olan ve farklı organizasyon veya özel davetler ile birlikte arkadaşlarla bir kafeye giderken de mutlaka tercih sebebi olarak ön plana çıkan tesettür tulum modelleri tüm hanımların kendi kişisel zevklerine göre yeni aksesuar seçimi yapılabilir ve gidilmek istenen yere güzel bir görünüm ile katılma şansı yakalanabilir.

 

Bir cevap yazın