Tesettür Tulum Yenilikleri

 

Tesettür tulum modelleri şıklıklarının yanı sıra kadınlara sağladığı rahatlık ile de en çok tercih edilen ürünler arasında bulunmaktadır. Tulum seçimlerinde günümüz moda trendlerini göz önünde bulundurarak seçim yapmak sokak modasında sizi bir fenomen haline dönüştürebilir ve tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Tulum seçimlerinde göz önüne almanız gereken moda yenilikleri ve stil detayları şunlardır:

 

 Renk seçimleri nasıl olmalı?

 

Trend bir tesettür tulum şıklığı yaratmak için öncelikli olarak tulumların renk seçimlerinde titiz davranılması gerekiyor. Sezonun popüler renklerini tulumlar da kullanmak detaylara gerek kalmadan genel bir şıklığa sahip olmanıza yardımcı olacaktır. Bu sezon tulum modellerinde yeşil, bordo, lacivert ve taba tonlarının oldukça popüler olduğunu görmekteyiz. Tulum modellerin bu renklerden herhangi birinden seçilebileceği gibi iki farklı rengi bir arada kullanarak da seçilebilir ve ikili bir renk kombini oluşturulabilir.

 

 Model seçimi nasıl olmalı?

 

Tesettür tulum seçimlerinde tulumların modelleri de büyük önem taşımaktadır. Bu sezon dökümlü kumaşlar oldukça popüler. Bu yüzden de dökümlü bir kumaşa sahip tulum tercih etmek hem günlük yaşantıda hem de özel davetlerde tulum şıklığını yansıtmanızı sağlayacaktır. Askılı tulumlar da çapraz şeritlere sahip modeller seçilmeli, diğer tulum modellerinde ise bel detayına yoğunlaşmış tulum modellerinden yana tercih kullanılmalıdır. Eğer seçilen tulumlar da bel detayı bulunmuyorsa kombin sırasında dikkat çekici bir kemer detayı ile tulumların görüntüsüne zenginlik katılması gerekiyor.

 

 Aksesuar seçimleri nasıl olmalı?

 

 Tesettür tulum kombinlerinde dış görüntüyü tamamlamak adına kullanılan aksesuarlara önem verilmeli, kıyafetle bütünleyici özelliklere sahip olması sağlanmalıdır. Ayakkabı seçimlerinde tulumlarla aynı renk seçimler yapıp, çantada farklı bir renk kullanmak sizi sezonun en trend görüntüsüne kavuşturacaktır. Şal seçimlerinde ise öncelikli olarak kumaş dokularının uyumuna dikkat edilmeli, renk tercihinde ise tulumların renginden farklı bir renk seçilerek tulum şıklığı ön plana çıkartılmalıdır. Kusursuz bir tulum şıklığı yaratırken kullanılan diğer parçaların tulumu gölgelemesine izin verilmemesi gerekiyor. Takı seçimlerinde ise minimalist ruha sahip takılar kullanmak sezon şıklığı adına doğru bir seçim olacak ve kıyafetlerin takıların yoğun baskısı altında gölgelenmesi engellenecektir.

 

Bir cevap yazın