Tesettür Triko Şıklığı

Tesettür giyim, son yıllarda kendi alanında yaptığı yeniliklerle, moda sektöründe önemli bir yer almıştır. Kendine has özel tasarım, kesim, renk, model ve çizgilerle dikkatleri üzerine çekmektedir. Şık tasarımlar, mükemmel kesimleri ile kapalı bayanların ilgisini oldukça çekmektedir. Tesettür giyimde en çok tercih edilen şık tunikler, pantolonlar, etekler ve elbiselerin yanı sıra; triko modası da yakından takip edilmektedir. Tesettür giyim modasının önde gelen isimlerinden olan Moda Selvim, her bedene ve her zevke uygun tasarımlar sunmaktadır.

Tesettür Triko Modelleri

Her bedene, her tarza hitap eden tesettür triko giyim modelleri kapalı bayanların en çok tercih etiği modellerdendir. İs hayatı, günlük giyim, özel günlerde rahatlıkla her tarza uygun modellerimizi bulabilirisiniz. Komple vücudu saran bilek boyu, diz altı veya iki parça şeklinden oluşan modellerle şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.

Sonbaharın Muhteşem Renkleri

Boğazlı veya düz yaka modelleri ile rahatça üzerinizde taşımanız mümkün. özellikle; sonbahar ve kış mevsiminin vazgeçilmezi olan trikolar, farklı renk seçenekleriyle konbinlerinize uyum sağlamanızı kolaylaştırır. Ayrıca, almış olduğunuz bütün modelleri birbiriyle kombinleyerek farklı görünümler de oluşturabilirisiniz. Komple vücudu saran şık elbiselerin yanı sıra, etek, panço, üstü kısa kazak veya yelek ve hırka tarzı modelleri de en çok tercih edilenlerdendir. Farkı kesim çizgileriyle, belden oturmalı, uzun dar veya balon tarzı trikolar modellerimiz arasında yerini almaktadır.

Tesettür Trikoda Renklerin Uyumu

Genellikle Sonbahar ve kış mevsimi yansıtan havasıyla, tüm renkleri içerisinde rahatlıkla taşıyan trikolarda muhteşem kombinler yapabilirisiniz. Seçeceğiniz modele uygun renklerde başörtü, çanta ve ayakkabı seçimlerinizle kombininizi tamamlayabilirisiniz. Ayrıca, sade ve renkli modellerin yanı sıra yeni sezon moda, desenli trikolarda oldukça ilgi görmektedir. Kahverenginin, yeşilin ve siyahın tüm tonlarını taşıyan uyumuyla, triko modellerimiz ön plana çıkmaktadır.

Zarafetiniz Ruhunuzu Yansıtsın!

Zarafetin ışıltısını yansıtan üzeri düz kesim, altı desenli uzun kesim tarzı modeller 2021 yılının moda trendlerinden olmayı hedeflemektedir. Uygun fiyat ve ödeme koşulları ile müşterilerimizin en çok tercih ettiği markalardan olan Moda Selvim, her zaman kaliteyi ön planda tutmaktadır. Ayrıca; talep ve önerilerinize göre yenilikçi anlayışımızı sürdürmekteyiz. Farklı pek çok modelleri görmek ve fikir sahibi olmak için sitemizi ziyaret edebilirisiniz.

 

Bir cevap yazın