Tesettür Takımlarda Kombine Kolaylığı

tesettür giyim kombinTesettürlü kadınlar adına her geçen gün değişik tarzlar ve farklı modeller üretilmektedir. Bu alternatiflerin artması ise kombin yapılması adına oldukça zor olmakta ve kafaları karıştırmaktadır. Bu vaziyetten kurtulmanın yolu ise tesettür giyim kombin ürünleridir. Takımların son dönemlerde kadınlar açısından daha fazla seçildiği görülmektedir. Çünkü evden çıkarken hanımlar ne giyecekleri konusunda saatler öncesinden düşünmeye gerek duymamaktadır. Kombine hazır şekilde bireyi dolabında bekliyor olacaktır. Yalnızca bireye ve kombineye uyumlu olan en uygun eşarbı bulup takmak yeterli kalacaktır.

 

  Tesettür Kombinelerde Mevsim Değişiklikleri

 

Her kıyafetlerde olduğu üzere tesettür giyim kombin ürünlerinin modellerinde de mevsime göre değişik ürünler seçilmektedir. Örnek olarak; bahar ve yaz aylarında birey tercihini şık duran yelekli takımlardan yana yapabilir. Bu sayede yeleğin altına giyilecek olan penye uzun kollu üst ile rahatlığı yaşamak mümkün olacaktır.

 

Bu kombinin yapılmasından sonra kişinin üstüne diğer kıyafet türlerinden alması gerekmeyecektir. Yazlık ve baharlık yelekli takım modelleri içerisinde kumaşlarda rahatlıklar ve incelikleri ile bireyin karşısına çıkar. Kışlık ikili takım kombinesinde ise uzun kollu tunikler ve pantolonlardan oluşan daha kalın kumaşlı ürünler seçilebilir.

 

  Tesettür Takımların Seçilme Sebebi

 

En mühim özellikleri, rahatlık olan bu ürünlerin yalnızca tesettürlü hanımlar bakımından talep edildiği söylenemez. Bütün kadınların alasını çeken takımlar model ve renk alternatifleri ile kadınların büyülenmesine neden olmaktadır. Bu nedenle günlük yaşamda sıkça bu durumla karşılaşılmaktadır. Her stile hitap eden pek çok model bulunur. Kullanılacak ortama ve yere göre kombine yapmak mümkün. Eğer önemli bir davette kullanılacak ise pantolon ve tuniklerden oluşan takımlar şık topuklu ayakkabılar ile kombine edildiğinde kişi hazır olacaktır. Günlük hayattaki kullanımlar adına spor takım modeli, spor ayakkabıyla giyilebilir. Bu sayede hiç uğraşmayarak parçalar bir araya getirilip kombin tamamlanmış olunacaktır.

 

  Tesettür Takımlar İçin Mevsime Göre Renkler

 

Tesettürlü kadınlar artık koyu tonlu renklerin etkisinden çıkmıştır. Bundan ötürü üretilecek takımlarda canlı renklerin göze çarptığı görülüyor. Kış mevsimi adına üretilen koyu renkli takımların bahar ayları için yerini daha canlı renklere bıraktığı söylenebilir. Tasarımlarda kullanılan etnik modellerde de tesettürlü genç kadınların da beğenisini çokça kazanmaktadır.

Bir cevap yazın