Tesettür Spor Kombini Nasıl Yapılmalıdır?

tesettür elbiseTesettür kıyafet seçimi yapılırken dikkat edilmesi gereken önemli husus giyim tarzınızı yansıtmasıdır. Spor tarzda tesettür kombin yaparken en önemli detay aksesuardır. Doğru aksesuar seçimi ile normal bir tesettür elbise modeli bile spor bir tarza dönüşebilir. Diğer tercih edilecek kıyafetlerde muhakkak spor tarza uygun olmalıdır.

 

Klasik bir tesettür elbise modelini spor bir tarza dönüştürmek hoş bir görüntü oluşturmayacaktır. Burada seçim çok önemlidir ve dikkat edilmelidir. Geniş bir pantolon modeli ile bluz ile harika bir spor kombin oluşturulabilir. Geniş pantolon ve bluz üzerine tercih edilebilecek tesettür kap modeli bluz rengi ile uyumlu olması gerekir. Bu şekil kombinde tesettürlü kadınlar harika bir görünüm oluşturacaktır. Tesettür kıyafetlerin tercihinde desen ve renk de titizlikle seçilip, spor bir tarz elde edilebilir. Klasik pantolon modeli spor tarz için asla uygun olmamaktadır. Tesettürlü kadınlar klasik pantolon yerine kot pantolonlar tercih edilmelidir.

 

 Spor Tesettür Kombinlerde Ne Tarz Ayakkabı Modelleri Tercih Edilmelidir?

 

Spor tesettür kombin oluştururken dikkat edilmesi gereken önemli detaylardan birisi de hiç şüphesiz ki ayakkabı seçimidir. Spor kombinlerinde tercih edilen ayakkabı spor ayakkabı diğer tesettür kıyafetlerin rengi ile uyumlu olmalıdır. Bu şekilde şık ve spor bir kombin elde edilebilir. Ayakkabı seçiminde imkanlar eğer az ise, düz renk siyah ya da beyaz bir spor ayakkabı tercihinde bulunulabilir. Spor tesettür kombinlerde iddialı ve gösterişli ayakkabı seçiminden uzak durulması gerekir.

 

 Spor Tarz Tesettür Kombin Oluştururken Nelere Dikkat Edilmelidir?

 

Spor tarz tesettür kombin oluştururken tercih edilen tesettür kıyafetlerin renk ve desen şekillerine de oldukça dikkat edilmelidir. Işıltılı ya da abartı detayları olan bir tesettür kıyafeti spor bir tarza dönüştürmek nahoş bir görüntü oluşturacaktır. Spor tarz kombinlerde çoğunlukla düz ve sade modeller tercih edilmelidir. Spor tarz kombin oluştururken aksesuar seçimi de oldukça önemlidir. Spor tarzda aksesuar seçimi deri ve ya metal içerikli olanlar tercih edilmelidir. İşlemeli ya da taşlı bir aksesuar spor tarza uygun düşmemektedir. Çanta tercihinde ise spor bir tarzda kombin yapılacağı için sırt çantası daha çok uyumlu olacaktır.

Bir cevap yazın