Tesettür Şıklığında Son Trendler

 

tesettur-kombinGünümüzde artık kapalılar için giyim modası açık olanları bile geçmiş durumda. Artık her bedene ve zevke göre tesettür giyim ürünleri bulmak mümkün. Özellikle bayanlar artık kapalı oldukları için ve daha salaş giyinmek zorunda olduklarından kombin sıkıntısı çekmekte zorlanmamaktadırlar. Birbirinden farklı kreasyonlar ve çarpıcı modeller ile artık tesettür giyim modası birçok kadının derdine çare olmuştur. Özellikle özel günlerde kapalı bayanlar ne giysem, ne uydursam gibi sorunlar yaşıyordu. Şimdi birbirinden çeşitli tesettür kombin parçaları ile özel günlerin en şıkları kapalı bayanlar olmaya başladı.

 

Tesettür Kombin Önerileri

 

           Tesettür kombin parçalarının her birinin bol ve salaş olması gibi yanlış bir fikri hemen aklımızdan atıyoruz. Doğru şekilde kombinlediğimiz takdirde kapalı bayanlar da dilediği dar ve farklı tarzları tercih edebilirler. Örneğin uzun şifon bir tunik ile güzel bir tesettür kombin hazırlayalım. Mürdüm rengi bu sene çok modadır. Bu rengi en güzel kombinleyebileceğimiz iki renk siyah ve beyaz. Biz yaz ayı olduğundan dolayı bu cıvıl cıvıl havalar için beyazı tercih edelim.

 

Dilerseniz krem rengi de kullanabilirsiniz. Düşük bel ve dar paça bir pantolonunuz var ve bunu kapalı olduğunuzdan dolayı giyemiyor musunuz? Hemen tuniğinizin altına pantolonunuzu geçirin. Altına harika şı bir sandalet ya da tercihinize göre topuklu bir ayakkabı fakat açık olursa daha güzel olur tercih edebilirsiniz. Eşarp olarak da üzerinizdeki renkleri taşıyan desenli bir eşarp ya da lacivert bir eşarp kullanabilirsiniz. Tuniğinizin üzerin kullanacağınız uzun kolyeler de altın rengi olursa daha hoş durur gayet şık bir görünüm ortaya çıkaracaktır.

 

Bunun gibi giymek istediğiniz fakat dar olduğu için hatlarınızı belli eden gömleğiniz ya da bluzlarınızın üzerine pantolonunuz ile uyduracağınız ya da zıt renklerle sert geçişler yapacağınız bir ceket tercih edebilirsiniz. Hırkalara göre ceketler daha gösterişli ve şık bir görünüm ortaya çıkaracaktır.

 

Tesettür kombin parçaları konusunda dikkat edeceğiniz şeyler kumaş uyumları ve renk geçişleridir. Bunun dışında belirli bölgeleri salaş bıraktığınız takdirde ve dış giyiminiz ile kombininizi tamamladığınızda gayet şık ve güzel bir görünüm elde edebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın