Tesettür Şıklığı

tesettür modasıTesettür modası son yıllarda çok ilerledi ve kendini geliştirdi. Muhafazakâr bayanların da ihtiyaç ve beklentileri artık karşılanmaktadır. Abiye elbiselerden tutun, tunikler, etekler, ferace ve pardösüler tesettürlü bayanlara uygun olarak ve modern çizgilerde üretilmektedir.

 

Önceki yıllarda Muhafazakâr bayanların tercih edebileceği kıyafetleri satan mağaza sayısı çok azdı. Maalesef çok seçenek bulma imkânları da yoktu. Bu nedenle çoğunlukla terzi kullanmak zorunda kalıyorlardı. Son günler de giyim konusunda seçenekler çok çoğaldı. Modaya uygun kıyafetler üretilmeye başlandı ve mağaza sayıları ciddi anlamda artış gösterdi. Bu durum muhafazakâr alanda da kendini fazlasıyla gösterdi. Markalar, mağazalar, tasarımlar çok fazla artış gösterdi. Artık kapalı bayanlarında tercih edebilecekleri giyim seçenekleri bulunmaktadır.

 

Abiye kıyafetleri alabilecekleri sadece abiyeye yönelik mağazalar bulunmaktadır. Abiyelerini tamamlayacak olan başörtülerini modelli olarak takacakları kuaförler açıldı. Son yıllarda kuaförlerde çok şık ve estetik görünümlü başörtüsü bağlamaları yapılmaktadır. Böylece özel davetlere rahatlıkla ve büyük bir şıklıkla katılma şansları olmaktadır.

 

Tesettür modası sayesinde her alanda her ortamda muhafazakâr bayanlar şık olabilmektedir. Üstelik sadece mağazalardan değil internet üzerinden de satış yapan birçok tesettür markasını satın alma imkânını bulabilirler. Böylece dışarı çıkmadan internet olan herhangi bir ortamda bilgisayardan istedikleri kıyafetleri satın alabilirler. Her kıyafetin üzerine uygun renkte kombin yapılmış başörtüsü seçenekleri ile zorlanmadan kendi tarzlarını yaratma şansını bulurlar. Kışın kıyafetin üzerine uygun yine kombin yapılmış panço seçenekleri ile kışın şıklığını oluşturabilirler.

 

Tesettür kıyafetler çok sağlıklı kumaşlardan yapılmaktadır. Yazın bayanların sıcaklamaması için hava alan ama şeffaf olmayan tesettüre uygun aynı zamanda ferah terletmeyen kumaşlardan üretiliyor. Böylece yazın sıkılmadan tesettürlerini huzur ve ferahlık içinde yaşıyorlar.

 

Kışında üşütmeyen ancak çok kalın olmayan kaliteli kumaşlardan kıyafet seçenekleri bulabilirsiniz. Renk çeşitleri çok fazladır. Gömlek tunikler, sweatshirt modelleri, pardösüler, mantolar, pantolonlar, elbise ve etekler son modaya uygun üretilmektedir. Her kıyafetinize uygun desen ve renklerde, ipek ve pamuklu tarzda başörtüleri ve şallarla kıyafetlerinizi tamamlayabilirsiniz. Unutmayalım ki tesettürlü bayanlar için en önemli aksesuar şallar ve başörtüleridir. Kıyafetin baş tamamlayıcısıdır.

Bir cevap yazın