Tesettür Sektöründe Öne Çıkan Parçalar

 

Tesettür sektörü yenilendikçe, daha çok bayanın dikkatini çekmeyi de başarıyor. Yenilikler, modern ayrıntılar bayanların kendine özgü tarzların oluşturmasını sağlamaktadır. Modayı takip etmek kadar, doğru kombin modellerini yaratabilmek de gerek. Çünkü geniş seçeneklerle sunulan tesettür modasında seçim yapmak bazen zor olabiliyor.

 

TESETTÜR MODASININ OLMAZSA OLMAZLARI

 

Genelde bir kıyafeti giymek için onun şık olması yeterlidir. Günümüzde tasarımcılar, tesettürlü bayanlara yönelik hazırladıkları ürünlerde rahatlık unsurunu da işin içine katıyor. Dolayısı ile bayanlar kıyafet seçimlerinde bir bütün olarak parçayı inceleyip, karar veriyorlar. Gerek renkler, ayrıntılar ve modellerin yanı sıra tesettür parçaların ucuz olması da önemli avantajdır.

 

Kap ve ferace ürünleri tesettürü ansıtan en eski ve en önemli parçalardandır. Yaz ayları dahil, bu ürünleri her zaman tercih etmek mümkün. Sezona göre kumaş seçimi değişse de, ferace ve kaplar her bayanın gardırobunda bulunan önemli iki parçadır. Tunikler, gündelik hayatta en çok kullanılan üründür. Çok kullanışlı olması ile birlikte, tunik seçeneklerinde geniş bir yelpaze bulunmaktadır. Özgün kombin yaratmak isteyen bayanlar özellikle bu parça ile hem şık hem de rahat olabilir. Bol paçalı pantolonlar, gündelik hayat için ideal bir seçimdir. Çalışan bayanlar bu pantolon ile çok farklı kombin modellerini oluşturabilir. Farklı bir gömlek veya bir bluz, aynı model pantolon ile birlikte kullanılabilir.

 

Yaz aylarının en popüler parçası, elbette ki desenli elbiselerdir. Bu yaz tesettür elbise modelleri çok renkli ve modern çizgilere sahiptir. Elbiseler yaz sıcak günlerinde bayanların serin tutacaktır. Bol kesimli, renkleri ile şıklığı yansıtan bu parçalar çok farklı seçeneklerle sunuluyor. Tek renk elbiseler olduğu gibi, çizgili ve desenli modeller de mevcuttur.

 

YAZI ÇAĞRIŞTIRAN RENKLER

 

Yaz deyince akla hemen çiçekler, canlı renkler ve desenler geliyor. Bu yaz da tesettür modası dikkat çeken renklerle öne çıkıyor. Alışagelmiş renk seçeneklerin yerine daha canlı ve göz alıcı seçenekler sunuluyor. Pembe, yeşil, beyaz, krem renklerinin yanı sıra fuşya, pudra renkleri de kullanılabilir. Bu renkler bayanları hem serin tutabilir hem de Kombini ciddi randa daha şık göstermesini sağlayacaktır.

 

Bir cevap yazın