Tesettür Peluş Hırka Ve Mont Modelleri

Tesettür giyimin öncülerinden biri olan dış giyim ürünleri son zamanların modasını yansıtacak parçalar ile geri döndü. Yeni sezon modasını yakından takip eden hanımlar sezonun peluş hırka ve montlarını da beğenerek izlemektedir. Dış giyim ürünleri arasında her tarza uygun parçaların sunulduğu kategori içerisinde peluş hırka ve montlar, en şık ve tarz görünümünü hanımlara sunmaktadır. Kalın kumaştan tasarlanan peluş hırkaların boyunun dize kadar uzanması da tesettür giyim kategorisinde en çok tercih edilenler arasına girmesini sağlamaktadır.

Peluş Hırka Renk Seçenekleri

Yeni sezon peluş hırka modelleri en sevilen eğlenceli parçalardan biridir. Kalın kumaştan tasarlanan bu hırkaların renk seçenekleri de geniş bir ürün yelpazesi içerisinde sunulmaktadır. Kırık beyaz ve krem renkleri sezonun görsel açıdan en iyi renklerindendir. Peluş hırkaların muhteşem duruşu ile bu renklerin birleşimi kombin oluşturmak isteyen hanımların ilk tercihlerindendir. Yeni sezon peluş hırkaların siyah ve kırmızı renkleri de sonbahar kombinleri için kullanılan hırka model renkleri arasındadır.

Peluş Mont Modelleri

Moda trendleri arasında dış giyimin en beğenilen parçalarından biri peluş mont modelleridir. Peluş montlar hem kış hem de sonbahar aylarına uygun parçalar arasında yer almaktadır. Sıcak tutmasının yanı sıra eşsiz modeli ile kombinlerin yıldızı haline gelmektedir. Tek düğme, boydan boya düğme ve fermuar detayları bu sezon peluş montlarda yapılan detaylardandır. Peluş montlerin düz kesim ve salaş kesim olması tesettür kombinlerin daha rahat oluşturulmasını sağlamaktadır. Hakim yaka detayı ile montun daha sıcak tutmasına da yardımcı olmaktadır.

Peluş Mont İle Yeni Sezon Kombin Önerisi

Yeni sezon kombin önerilerinden biri olan sonbahar tesettür kombinleri, peluş montlar ile daha hareketli görünüm kazanmaktadır. Peluş mont modellerinin kullanıldığı tesettür kombinlerinde bu sezon siyah renk İspanyol paça kadife kumaş pantolonların üzerine boğazlı salaş kesim krem rengi kazak tercih edilmektedir.

Görünümü daha kış mevsimine uyarlamak isteyen kişiler sezonun moda renklerinden biri olan kırık beyaz peluş kumaş mont tercih ederek görünümü daha eğlenceli bir havaya sokmaktadır. Ayakkabı olarak bej renk ve taba renk topuklu deri botlar görünümü tamamlamaktadır.

 

Bir cevap yazın