Tesettür Pardösüler Ve Pardösü Modelleri

tesettür pardesüTesettür tarzını benimsemiş kadınların beğenisine sunulan yeni sezon pardösüler bu sezon da yenilenip mağazalarda yerlerini almaya çoktan başlamıştır. Tesettürde vazgeçilmez dış kıyafetler arasında yer alan pardösüler her tarza uygun çeşitli modellerde üretilebilmektedir. Böylece tesettür pardesü modelleri sayesinde kadınlar her ortama uyum sağlamakta zorluk çekmemektedir. Sonbahar ve kış aylarında havadan etkilenmemek ve iddialı görüntüyü bozmamak adına tesettürde pardesüler genç yaşlı her yaştaki kadınlara hitap etmektedir.

 

 Tesettür Pardesülerde Günlük Modellerin Tercih Edilmesi

 

Kadınların günlük yaşamda istedikleri önemli şeyler rahatlık ve şıklık olmaktadır. Ancak bilinen klişe olan rahatlık ile şıklık ters orantılıdır sözü pardesüler için geçerli olmamaktadır. Çünkü tesettür pardesü modelleri şık ya da sade ve her durumda göz alıcı olmaktadır. Çünkü pardesüler genellikle ayak bileklerine kadar uzanan, uzun kollu ve soğuk mevsimlerde tercih edilen üst giysilerdir.

 

Son zamanlarda üretilen şık ve göz alıcı kumaşlardaki pardesüler kadınlar tarafından feracelerden daha fazla tercih edilmektedir. Dolayısıyla pardesüler tesettür parçaları arasında en çok tercih edilen kıyafetlerdir.

 

 Tesettür Pardesülerde Çeşitli Tasarımlar

 

Pardesüler gün geçtikçe farklı tarzlarda üretilmeye başlanmıştır. Cepli ya da cepsiz, uzun, diz kapağına kadar uzanan, desenli kumaş veya işlemeli ince detaylarla süslenmiş birinci sınıf kalitede üretilmektedirler. Özellikle orta yaş kadınların tercih ettiği modeller genellikle düz, uzun ve sade olmaktadır. Genç kadınlar ise daha gösterişli ve detaylı modeller tercih etmektedirler. Dolayısıyla pardesü modelleri modayla yakından ilgili olan her kadının beklentisini karşılamayı başarmaktadır.

 

 Şık Tesettür Pardesü Modelleri

 

Klasik veya spor olarak da tasarlanan pardesüler göz alıcı renklerle vitrinleri süslemektedirler. Bu sezon toprak renklerinin yanı sıra gri, toprak ve bordo renkleri ön plana çıkmaktadır. Modern ve fermuar detaylarıyla süslenen pardesüler şimdiden ilgi odağı olmayı başarmışlardır.

 

Kadınlar özellikle şık ve özel gecelerde katıldıkları davetlerde pardesülerle tüm gözleri üzerlerinde toplamayı başarmaktadırlar. Dolayısıyla sonuç olarak pardesüler her durumda tercih edilebilen ve modası eskimeyen en özel tesettür kıyafetleri arasındadır. Bu sezon da tesettür modasında pardesü satışlarında artış olacağı net bir şekilde görülmektedir.

Tesettür pardesü modelleri için: https://www.modaselvim.com/pardesu

 

Bir cevap yazın