Tesettür Pardesüde Neler Moda?

pardesüKış mevsiminin olmazsa olmazları arasında bulunan pardesü modelleri bu yıl da geniş bir yelpaze ile tesettürlü kadınların ilgisini çekmektedir. Kış mevsimi için daha şimdiden hazır olan yeni moda tesettür pardesü modelleri aynı zamanda yaz ve ilkbahar mevsiminin serin geçen akşamlarınde de tercih edilmektedir. Haki V yaka yandan düğmeli pardesü modelleri bu yıl özellikle koyu altın sarısı renkler ile tesettürlü kadınların ilgi odağı haline gelecek.

 

Sade görünümü, yandan kapamalı şık düğme tasarımı ile estetik bir güzellikte katıyor. Bu tesettür pardesü modellerinde mor, beyaz ve ya siyah gibi pek çok renk seçeneği bulmak mümkün. Bu yeni sezon pardesü fiyatları daha uygun olmaktadır. Bunun sebebi ise bu yılın modası içerisinde model oldukça fazla olduğundan dolayı bu da daha uygun fiyatların ortaya çıkmasını sağlamaktadır.

 

 Farklı Pardesü Modelleri

 

Tesettür pardesü modellerinde hakim yaka ancak orta kısmından şık bir fermuarı bulunan ürün çeşitleri de yine çok fazla beğeni toplayan modeller arasında bulunmaktadır. Yandan düğme detaylı pardesü modellerinde omuz kısmından başlayıp çapraz olarak aşağıya doğru inen örnekleri varken aynı zamanda yere dik olarak yine omuzdan başlayıp bel kısmına kadar inen düğmeli modelleri bulmak mümkün.

 

Değişik bir model olarak belden kuşak detaylı ve kemer şeklinde bir görünümü ile sportif pardesülerde bu yıl tesettürlü kadınların en fazla ilgisini çekecek modeller arasında yerini aldı. 2019 yılının tesettür pardesü modelleri özellikle hem şık hem de modern bir tasarım ile üretilmektedir. Bu sebep ile tesettürlü kadınların ilgisini bir hayli çekmektedir.

 

 Her Mevsim Giyilebilir

 

2019 yeni sezon tesettür pardesü modelleri arasında birbirinden farklı çeşitler tüm mevsim boyunca giyilecek şekilde hazırlanmış ürünler ile dolu. Özellikle tesettür pardesü fiyatları da yine çok fazla olmadığı için yaz geceleri ve kış günleri adına farklı modellerden satın alınabilir ve giyilebilir. Özellikle detaylı mevsimlik pardesü modelleri buna tam olarak uyuyor. Bel kısmında kemeri olan bu model de alt kısmına tıpkı bir etek görünümü vererek şık bir izlenim oluşturmaktadır. Koyu kahverengi ise ideal bir renk olarak göze çarpıyor.

Bir cevap yazın