Tesettür Pantolonlar İle Yapılacak Kombineler

tesettür giyim kombinHer yıl göz alıcı olan tasarımlara ehil değişik tesettür giyim kombin türleri sektöre sunulmaktadır. Tunikler genel olarak tek başına kullanılmayan, farklı pantolon alternatifleri ile güzel bir kombine imkanı veren giyim parçası şeklinde tanımlanabilir. Elbette burada doğru pantolon tercihini yine en doğru biçimde gerçekleştirmek oldukça önemlidir.

 

Bu sayede gözü rahatsız etmeyip, hem şık hem de sade bir görünüm elde ettiren özel bütünlük elde edilmesi mümkündür. Tunikler ile birlikte kullanılacak olan pantolon alternatifleri gidilecek olan yerin konseptine bağlı şekilde değişkenlik göstermektedir. Ortama uyum sağlamak ve göz alıcı etki yaratmak adına pantolonlar ile tunik tercihi yapılması gerekiyor.

 

 Günlük Şekilde Pantolon Alternatifleri İle Tunikleri Bir Arada Kullanma

 

Gün içinde dışarı çıkıyorken daha özgün, özgür ve rahat olmak herkesin arzusudur. Elbette yalnızca fiziksel bakımdan elde ettirilen bu rahatlık önemli değildir. Aynı zamanda şık görünüm elde etmek çok önemlidir. Bundan ötürü tesettür giyim kombin ürünleri oldukça tercih edilmektedir. Bu öneriler içerisinde tunik modelleriyle günlük şekilde daha çok kot pantolonların kombine edilmesi doğru bir tercih olarak tanımlanabilir.

 

Bilhassa mavinin değişik tonlarındaki kot pantolonlar ile üstü farklı desenler altındaki tuniklerin güzel bütünlük sağladığı söylenebilir. Kısa ve uzun olmak üzere iki farklı tür üstünden değerlendirilen tuniklerin, güzel kot pantolon ile harika uyum sunduğu söylenebilir. Bu sayede günlük şekilde arkadaşlar ile dışarı çıkılabilir, yürüyüşler yapılabilir ya da alışverişe gidilebilir.

 

  Özel ve Önemli Davetler ve Organizasyonlar Adına Tunik ve Pantolon Kombinesi

 

Eğer söz konusu özel ve önemli davetler ve organizasyonlar ise tesettür tunik modelleriyle bağ kurulacak daha şık pantolonların tercih edilmesi önemlidir. Bu konu için bilhassa kumaş pantolonlar öne çıkmaktadır. Bilhassa krem veya bu tür açık renklerin üstünden farklı desenler ile harmanlanmış olan tunikler bir araya getirilecektir.

 

Elbette keten pantolonlar ile kombine yapmak da mümkündür. Bu vaziyet organizasyonun çeşidine ve konseptine bağlı şekilde değişkenlik gösterecektir. Daha ciddi bir mekan adına kumaş pantolonlar tercih ediliyorken, eğlenceli organizasyon için keten pantolonlar ile güzel bir kombine yapılarak uyum sağlanabilir.

 

 

Bir cevap yazın