Tesettür Pantolon Modelleri Nasıl Kombin Edilir ?

 

ASORTİ - Sandy Pantolon 51004 Vizon (1) Tesettürlü bayanlar bilir, artık tesettür modası hızla gelişmiştir. Yeni ürünler, farklı seçenekler sunularak bayanların hem rahat her şık olmaları sağlanmaktadır. Günümüzde tesettür ürünlerin geniş seçeneklere sahip olması kolaylık sağlamaktadır. Özellikle günlük hayatta da şıklığı yakalamak isteyen bayanlar doğru seçimler yaparak, bunu başarabilir.

 

 TESETTÜR PANTOLONLAR İLE KOMBİN SEÇENEKLERİ

 

Tesettür pantolon modelleri farklıdır. Renkler, kesimler ve detaylar pantolon modelinin etkiliyor. Klasik pantolon modellerinde alt kısmında fermuar detayı dikkat çekmektedir. Bu pantolon klasik bir tarza sahip olduğundan gömlek ve bluzlarla uyum içerisinde olacaktır. Bol kesim pantolon modelleri ise bluzlarla kullanabilir.

 

Günlük kombin olarak bluz ve bol paça pantolon hem şık hem de rahat olacaktır. Bilek boy pantolon seçenekleri bayanlar tarafında sıkça tercih edilmektedir. Bilek kısmında düğme olan bu model de klasik bir tarza sahiptir. Bu tarz pantolon şık bir tunik ile çok şık duracaktır. Günlük kombin seçenekleri için pantolon ürünü vazgeçilmez bir parçadır. Özellikle de tesettür pantolon seçenekleri detaylarla ön plana çıkmaktadır. Fermuar, düğme gibi detaylar pantolon seçeneklerini arttırıyor.

 

 ÖZEL DAVETLERDE PANTOLONUN KULLANIMI

 

Genelde bayanlar günlük kombin modellerinde pantolon kullansa da, özel davetler de bazı pantolon modelleri tercih edilebilir. Klasik bir model pantolon ile kullanılan abiye bir tunik, bluz veya gömlek oldukça şık bir görüntü sunacaktır. Taşlı, dantelli veya palet bulunan üst giyim ürünleri klasik bir pantolon ile uyum sağlayacaktır. Pantolonlar renkleri ile de şıklığı yansıtabilir. Gri, siyah, bordo, saks gibi renkler pantolon seçeneklerinde sunuluyor. Kaliteli ve kullanışlı olan tesettür pantolon modelleri oldukça avantajlıdır.

 

Bir pantolon ile farklı kombin seçenekleri oluşturulabilir. Bunun için de şıklık bir bütün olarak ele alınabilir. Şık kesimi olan pantolon modelleri bayanlar için büyük önem taşıyor. Çünkü kullanışlı renk ve modeller aynı ürünle çeşitli seçeneklerin oluşmasını sağlıyor. Bilek boy pantolon modelleri şık bir bluz ile özel davete kullanılabilir. Aynı zamanda bu pantolon modeli sade bir gömlek ile de günlük kombin seçeneği olarak da tercih edilebilir. Doğru parçalarla farklı kombin modelleri oluşturularak, bayanlar her gün farklı bir şıklık yansıtabilir. Geniş ürün yelpazesi bu avantajı sunmaktadır.

 

Bir cevap yazın