Tesettür Örgü Tunikler Nasıl Kombinlenir ?

 

G.M.Z. Tesettür - Zımba Detay Düğmeli Tunik MDH7962 Şarabi (1)Örgü modeller kış mevsimi boyunca tesettürlü bayanlar tarafından severek giyilmektedir. İstenilen her ortamda kombinlenerek tesettür örgü şıklığını yakalamak mümkün olmaktadır. Pantolon ile rahatlıkla giyilebilen tunikler iş yaşamında da iş kadınları için güzel bir seçenek olmaktadır. Rahatlığın ön planda olması nedeni ile tesettür giyim sektöründe bolca tunik modelleri bulmak mümkündür.

 

Son zamanlarda renk renk, dantelli, dik yakalı, cepli, tül detaylı, asimetrik kesim, volanlı, kloş etekli modelleri ile görmek mümkün olmaktadır. Üstelik evden çıkmadan online sitelerden sipariş vermek, modeller arasında incelemeler yapmak mümkündür. Kış için en çok tercih edilen tunik ise örgü tuniklerdir. El emeği örgü tunikler tercih edilebildiği gibi makine örgüleri de çok şık durmaktadır. El örgüsü yada makine örgüsü fark etmeksizin giyilen örgü tunikler nasıl kombinlenmelidir ?

 

– EL ÖRGÜSÜ TUNİKLER İLE FARKINIZI ORTAYA KOYUN

 

El örgüsü tunikler genel olarak yüksek fiyatlara satılabilmektedir. El emeğinin olması sebebi ile modellerin seri olarak üretilmesi ve ucuza satılması söz konusu olmamaktadır. Herkesten kendinizi farklı hissediyorsanız ve bu farkınızı yansıtmak istiyorsanız beden ölçünüze uygun örgü tunik siparişi verebilirsiniz. V yaka olarak tasarlanan ve yanlarında yırtmaç olan el örgüsü modeller 2017 kış sezonunun trendleri arasında yer almaktadır. İstediğiniz renklerde örgü tunikler alarak kot pantolonlar ile kombin oluşturabilirsiniz. Büyük cepli tunikleri de tercih edebilirsiniz.

 

– MODASI HİÇ GEÇMEYEN BALIKÇI YAKA TUNİKLER İLE IŞILDAYIN

 

Boğazlı kazak olarak da bilinen balıkçı yaka modeller her kış mevsiminde favori olan tuniklerdir. Beden ölçüleri daha düzgün olan bayanlar için balıkçı yaka örgü tunikler çok daha uygun olmaktadır. Balıkçı modelinin örgü tunikler ile birleşmesi sayesinde tesettürlü bayanların çok zarif ve asil görünmesi mümkün olmaktadır. Daha derli toplu bir görünüm kazanmanızı sağlayan balıkçı yaka örgü tunikler dar paça pantolonlar ile kombinlenebilmektedir. Etek bu modellerin altına uygun olmamaktadır.

 

Etek giymeyi çok seviyorsanız mutlaka dar kalem etekler tercih etmelisiniz. Daha kilolu görünmemek için bol eteklerden uzak durmalısınız. Makine örgüsü olarak mağazalarda yada online satış yapan alışveriş sitelerinde el örgüsü kadar güzel ve zarif olarak bulabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın