Tesettür Modasının Trendleri Nelerdir ?

tesettürHer sene değişen moda trendlerine ayak uydurmak gerekir. Çünkü moda sektörü aslında düşündüğümüzden daha hızla değişiyor ve gelişiyor. Tesettürlü bayanlara yönelik tasarlanan yeni ürünler bu yıl da dikkat çekiyor. Şıklığı ile göz kamaştıran parçalar, kullanım yönü ile de kendilerinden sıkça söz ettiriyor. Peki bir çok bayanın merak ettiği konu, bu yıl moda nasıl değişecek, yeni trend parçalar nelerdir? Moda yakışanı giymektir, demekle yetinmeyen bayanlar için bir kaç öneri verebiliriz.

 

 Kolay Kombin Fikirleri

 

Şık olmak isterken, zaman kaybetmek istemeyenler için tesettür modasında yeni ürünler bulmak mümkün. Pratik kombin seçenekleri arasında, ikili takımlar bu yıl oldukça trend. Kullanımı kolay olmakla beraber, şık bir görüntü yakalamak için de bu takımlar idealdir.

 

Bir diğer öneri elbette ki tunikler. Tesettür sektöründe tunikler önemli bir yere sahiptir. Ayrıca tunik ürünlerinde geniş ürün yelpazesi de bulunuyor. Hem spor hem de klasik model tunikler her an tercih edilebilir. Zarif ayrıntılar, özellikle sadeliği ön plana çıkarmak isteyenler için idealdir. Dengeli bir şıklık günümüzde bayanların ilk tercihi oluyor. Günlük kombin için bol paçalı bir pantolon, asimetrik kesimli bir bluz da önerilen seçenekler arasındadır.

 

 Şıklık Renklerle Bütünleşince Güzel Oluyor

 

Tek başına parçanın güzel ve kullanışlı olması yetmez. Hayatımızın her alanında olduğu gibi, moda sektöründe de renkler önemli bir rol oynar. Karmaşık bir renk kullanımı, parçanın şıklığına gölge düşürebilir. Özellikle bu yıl tesettür parçalarında geniş bir renk yelpazesi sunulmaktadır. Bu senenin en trend renkleri arasında yeşil, krem, pudra geliyor. Öte yandan çizgili parçalar ve asimetrik kesimler de oldukça ön planda. İki farklı rengin birlikte kombin edilmesi biraz cesaret istese de, doğru yapıldığı takdirde başarılı bir sonuç verecektir.

 

Pudra ve yeşilin birleşimi kadar, kırmızının yeşil ile olan uyumunu da unutmamalıyız. Elbette ki her kombin için bu geçerli olmasa da, doğru parçalar ve doğru renkler şıklığa giden yoldur. Bunun kırmızı bir bluz veya tunik tercih edilebilir. Bilekte biten, dar kesimli bir pantolon ile kombin tamamlanabilir. Günümüz modasında ürün tasarımları bir irinden güçlüdür, dolayısı ile kombin yaparken yaratıcılığı da işin içine katmak gerekir.

 

Bir cevap yazın