Tesettür Modasında Yenilikler

tesettürBu sene geniş bir yelpaze altında farklı tesettür giyim parçaları, her zevke hitap eden tasarımlar sunuyor. Özellikle moda dünyası bu konuda yaz ayları geldiği zaman daha yoğun geçmektedir. Sonuçta yaz ayları demek görsel açıdan giyim çeşitlerinin daha fazla göz önüne çıkması anlamına gelmektedir. Bu sebepten dolayı farklı tasarımlarıyla göz dolduran harika seçenekler, kişisel isteklere göre seçim yapma imkanı tanımaktadır. Özel davet ve organizasyonlar yanı sıra, günlük dışarı çıkarken ya da evde kullanılabilecek birçok parça tercih edebilmektedir.

 

 Özel Davet ve Organizasyonlar İçin Şık Giysiler

 

Genelde davet ve organizasyonlar söz konusu olduğunda tesettür açısından iki değişik giyim parçası öne çıkar. Bunlardan ilki şüphesiz abiye modelleridir. Doğrudan farklı organizasyonlar için tasarımı gerçekleşen bu modeller, gösterişli ve havalı etkisiyle farklı aksesuar ile desen seçenekleri üzerinden sunulmaktadır. Aynı zamanda elbise modelleri de yine abiye çeşitleri ile beraber davetler için kullanılan parçalardır. Her ikisi de farklı kreasyon ve geniş model yelpazesiyle harika renkler eşliğinde seçim imkanı sunuyor. Diğer yandan tunik modelleri de yine farklı kombin seçenekleriyle yaz organizasyonları için kullanılabilecek modeller arasında gelmektedir.

 

 Günlük Kullanılabilecek Şık Giysiler

 

Gün içerisinde dışarı çıkarken hem sade bir görünüm yakalamak hem de gösterişli havayı elden bırakmamak büyük öneme sahiptir. Bu iki seçeneği öne çıkaracak olan farklı elbise modelleri ve tunik çeşitleri arasından tercih yapılır. Ayrıca harika kombin modelleri değerlendirilebilir; ortak beğeni kazanan farklı pantolon çeşitleri de kombin için kullanılabilir. Tabii etek, tulum, yelek ve bluz gibi daha birçok seçenek de yaz aylarına yakışır bir görünüm sağlamaktadır.

 

 Farklı Model Tasarımları ile Yeni Sezon Tesettür Giyim Parçaları

 

Her sene kendini geliştiren ve daha fazla model tasarımıyla öne çıkan tesettür yeni parçaları, bu yıl da oldukça geniş bir yelpaze sunuyor. Her zevke hitap eden ve farklı konsepte uygun şekilde değerlendirilecek modeller yer almaktadır. Daha çok açık renk üzerinden yaz aylarına hitap eden tasarımlar, aksesuar ve desenleri ile göz dolduruyor. Gitmek istediğiniz yere ve kendi kişisel beğenilerinize göre seçim yapabilirsiniz.

Bir cevap yazın