Tesettür Modasında Yeni Ayrıntılar

 

 Çizgiler, desenler, asimetrik kesimler ve geniş bir renk yelpazesi ise karşımıza çıkan tesettür giyim modası her yaş gruba ve her tarza uyum sağlıyor. Giyim ürünlerinde kullanılan ayrıntılar ve renkler herkesin ilgisini çekerken, tesettür modası artık Dünya’ya da yayılmaya başladı. Bu başarı aslında ürün yelpazesinin genişlemesine bağlıdır,

 

HER TARZA HER YAŞA UYGUN SEÇENEKLER

 

Bayanların yaşı ne olursa olsun bakımlı ve güzel görünmek her bayan ister. Dolayısı ile tasarımcılar her tarza hitap eden ürünleri tasarlamaya başladı. Bu yıl asimetrik kesimler özellikle dikkat çekiyor. Ön tarafı kısa, arkası uzun olan tunik modelleri ciddi anlamda ilgi görüyor. Çok kullanışlı olan bu ürünler özel günler de tercih edilebilir.

 

Bir diğer ürün seçeneği ise kot tunik modelleri. Bu yıl tesettür giyim modasında kot tunikler çok büyük ilgi görüyor. Hoş ve modern görüntüsünün yanı sıra, bu kot ürünlerin kombin edilmesi oldukça pratiktir. Özellikle genç bayanlar modern ve özgün bir tarz yaratmak için bu ürüne başvuruyor. Bilek boyda pantolon modelleri tesettür sektöründe önemli yere sahip olan bir üründür. Birçok bluz ve tunik ile kullanabilen bu model pantolon, her bayanın gardırobunda mutlaka bulunmalı. Özellikle siyah ve beyaz renkler bu yıl trend. Birçok renk ile uyumlu olan beyaz ve siyah renkleri her tarz kombin içerisinde kullanılabilir.

 

KULLANIŞLI VE ŞIK ÜRÜNLER

 

Yeni tesettür giyim ürünlerinde çok farklı çeşitler var. Özellikle ürünlerde dikkat çeken özellik olay kombin edilmesidir. Sade tesettür ürünlerinde bile yer alana zarif ayrıntılar, kombinin bir bütün olarak şık gösteriyor. Dijital baskılı elbiseler özellikle yaz sezonu için en uygun seçeneklerden biri. Bahar ve yaz aylarında zarif ve şık olmak için bu elbise tercih edilebilir. Oldukça rahat ve renklerden dolayı kullanışlı olan bu tarz elbise farklı eşarp renkleri ile de tamamlanabilir. Sunulan tesettür giyim ürünlerinde bazen daha farklı ayrıntılar da göz çarpıyor. Bunlardan biri sade ve düz renkteki elbiselerdir. Sade ve düz renkte olan ürünlerde yer alana düğme veya kolye detayı, o ürünün daha zarif gösteriyor. Tesettür modasının içinde sadelik gizlidir. Bu yüzden tesettürlü bayanlar her zaman özenli ve zarif görünüyor.

 

Bir cevap yazın