Tesettür Modasında Tunik Ürünün Yeri Nerede ?

 

Her yıl tesettür tunik modelleri en sevilen ve en çok beklenen parça olmayı başarıyor. Kesimleri ile büyük bir konfor sağlayan tuniklerin görselliği ile oldukça güçlüdür. Yaz sezonunda günlük kombin modellerinde rahatlık önemli faktör haline geliyor. Kolay bir şekilde kombin edilebilir tunikler her zaman bayanların gardırobunda bulunması gereken ürünlerdendir. Bayanların tarzı ne olursa olsun, tunik seçenekler her zaman uyum sağlayabilecek. Tasarımcılar, bayanların zevklerine göre tercih yapmasını sağlayacak modelleri üretiyor.

 

YAZ TUNİK MODELLERİN KULLANIMI

 

Yaz aylarda sıkmayan kesimler tunik modellerine çok yakışıyor. Salaş ve asimetrik kesimlerle tamamlanan tunikler bayanlar tarafından büyük ilgi görüyor. İnce kumaştan üretilen bu ürünlerin renk ve desen seçenekleri de bulunuyor. Günlük kombin seçeneklerinde tunikler her zaman kurtarıcı olabilir. Hızlı bir şekilde hazırlanmak isteyen bayanlar mutlaka kombin içerisinde tunik kullanılmalı. Tuniklerin tarzı farklı olsa dahi, her pantolon ile kullanılabilir.

 

Tunik seçeneklerin bir birinden farklı renkleri de yaz aylarına uyum sağlıyor. Açık mavi rengi hem sıcaklığı tutmaz hem de çok şıktır. Bu gibi mat ve açık tonlardaki renkler beyaz veya krem renklerde olan pantolonlarla birlikte kombin edilebilir. Çiçek desenli ve çizgili tunikler düz renklerdeki tamamlayıcı ürünlerle kullanılmalı. Esas olan karışık görüntüyü engellemek ve kombin içerisinde ki keskin çizgileri engellemektir. Yaz ayları için yumuşak renkler ve modeller daha şık olmayı sağlayacak.

 

GÖMLEK TUNİK SEÇENEKLERİ

 

Her yıl büyük ilgi gören tesettür giyim sektörü içerisinde gömlek tunik modelleri de yer alıyor. Kaliteli ayrıntılar bu ürünün daha kullanışlı olmasını sağlıyor. Gömlek tunik modellerinin en büyük avantajı hem klasik hem de spor kombin modellerinde kullanılıyor olmasıdır. Özgün kombin modellerini yaratmak için gömlek tarzında tunikler mükemmel bir seçenek olacaktır. Aynı zamanda gömlek tuniklerde danteller ve düğme detayları kullanılıyor.

 

Günlük hayatta olduğu gibi, özel davetlerde de gömlek tunik modelleri tercih edilebilir. Gömlek tuniklerin kesimi farklılık gösterebilir. Bol kesimli, pileli ve düz kesimler mevcuttur. Yaka kısmında taş veya pırıltılar da sıkça kullanılan detaylardır. Kaliteli ve kullanışlı tunik modelleri her mevsim şıklığı yansıtacak tarzda tasarlanıyor.

 

Bir cevap yazın