Tesettür Modasında Renklerin Kullanımı

 

Yenilenen ve tamamen değişen tesettür giyim modası herkese hitap eden tasarımlar sayesinde geniş kitlelere ulaşmayı devam diyor. Bayanlar için önemli unsurlardan biri şıklıktır. Beklentilerinin üzerine çıkan giyim ürünleri ise aynı zamanda fiyatları ile de bayanların yüzünü güldürüyor.

 

RENGARENK ÜRÜNLER STİLİNİZE YÖN VERSİN

 

Bayanlar gündelik hayatlarında renklere önem vermeliler. Özellikle de tesettür giyim sektörü bu fırsatı sunmuşken. Yaz sezonunda ön plana çıkan beyaz, krem, pudra gibi renkler oldukça kullanışlıdır. Klasik tarzı yansıtmak isteyen bayanlar için bu renkler ideal olacak. Romantik tarz için pembe, gülkurusu, bebek mavisi renkleri kullanılabilir. Spor görüntü sergilemek için desenli ve çizgili tunik ve bluzlar rahatlıkla tercih edilebilir. Günümüzde tesettür modası her tarza uyumlu parçalar sunuyor. Renklerle oynayarak çok şık ve özgün kombin modelleri oluşturulabilir. İkili renklerde olan ürünler çok kullanışlıdır. Özellikle bu parçalar farklı şekillerde kombin edilebilir. Her rengin anlamı farklıdır. Genelde bayanlar ten renklerine uygun kıyafet seçmeliler. Bu şıklıklarını daha çok ortaya yansıtmış olacaktır.

 

ÖZEL DAVETLERDE RENK SEÇİMİ

 

Asil ve zarif bir görüntü elde etmek için tek parça şıklığı düşünülebilir. Özel davetlerde bayanlar risk almayı pek sevmezler. Dolayısı ile tek parçalı kombin seçenekleri kullanılmalı. Bunun için tesettür giyim sektörü bir birinden kullanışlı ve göz alıcı elbiseler ve abiye modellerini sunuyor. Renk detayı pek çok bayanın göz ardı ettiği bir detay olsa da, aslında doğrudan şıklığı etkileyen bir unsurdur.

 

Düğün ve nişan gibi büyük merasimlerde bayanlar risk almamak için siyah rengi tercih ediyor. Bunun yanında kırmızı, bordo veya lacivert rengi de garanti renkler arasındadır. Bu renk seçenekleri birçok bayana yakışmakla birlikte, kolay kombin edilebilen renklerdir. Biraz daha standart renklerin dışına çıkmak isteyenler ise haki, krem, pudra gibi renkleri tercih edebilirler. Özellikle bu yıl trend olan renklerin kullanımı da oldukça pratiktir.

 

Renklerle oynamak bazen cesaret ister. Aslında bu cesareti göstererek, çok farklı ve özgün kombin seçenekleri oluşturulabilir. Günümüzde tesettür giyim modası artık sadece ürün modelleri ile değil, geniş renk yelpazesi ile de öne çıkıyor ve avantaj sağlıyor.

 

Bir cevap yazın