Tesettür Modasında En Kullanışlı Kombin Modelleri

 

Tesettür modasında yaşanan rekabet sayesinde, ürün çeşitliliği de hızla artıyor. Özellikle başarılı tasarımlar bayanlar tarafından hemen fark ediliyor. Bugünlerde tesettür modası daha modern ve daha kullanışlı parçalarla bayanların beğenisine sunulmaktadır. Bu sayede bayanlar çok fazla bütçelerini sarsmadan, tek bir parça ile bile farklı kombin modellerini oluşturabiliyor.

 

MODA SEKTÖRÜNDE KULLANIŞLI KOMBİN SEÇENEKLERİ

 

Tesettürlü bayanların parçalarda aradığı iki unsur vardır. Bunların biri görsellik, ikincisi ise rahatlıktır. Yeni tesettür ürünlerinde her iki unsur birden bulunuyor. Bunun için de doğru parçaların bir biri ile kullanmasından doğan çok modern kombin seçenekleri oluyor. Kullanışlı kombin modellerini yaratmak için doğru tercihlerde bulunmak gerekir.

 

Günlük kombin seçenekleri arasında biyeli gömlek ve siyah, bol paçalı bir pantolon olabilir. Bu kombin günlük veya iş hayatında rahatlıkla kullanılabilir. Elbise seçenekleri de bu yaz ön plana çıkan ürünlerdendir. Bayanlar için tek parça şıklığı vazgeçilmezdir. Dolayısı ise her bayanın gardırobundan en az bir tane elbise bulunmalı. Dar kesimli bir pantolon ve üzerine salaş bir tunik. Bu kombin her bayanın sevdiği kombin olabilir. Biraz renklerle oynayarak daha modern ve sıra dışı bir görüntü vermek mümkün. Bunun için tunik veya pantolon desenli olabilir.

 

Özel davetlerde biraz daha özenli görünmek gerekir. Genelde davetlerde daha keskin geçişler yapılıyor. Parçalar daha klasik havasında olurken, renklerin bir biri ile uyumuna da dikkat ediliyor. Klasik bir pantolon ve üzerine şık bir gömlek ideal bir seçenek olacaktır. Şık ve sade bir tesettür tulum da özel bir davette tercih edilebilir. Ayakkabı seçimi bu organizasyonlarda daha klasik ve topuklu modeller olmalı.

 

BU YIL RENKLERDE ÖZGÜN OLMALISINIZ

 

Bu yıl tesettür modası çok çeşitli desenler ve farklı renkler sunuyor. Dolayısı ile biraz cesaret gösterip, renklerle oynamak da gerekir. Bunun için siyah yerine yeşil kullanabilirsiniz. Özellikle de bazı kombin seçeneklerinde yeşil ile kırmızı beraber tercih edebilirsiniz. Açık mavi mor, siyah ile hardal, pembe ile gülkurusu gibi renklerin kombinasyonu yaz ayları için ideal olacaktır. Bu renklerin kullanımı bazen gidilen yere ve parçanın modeline göre de kullanılmalıdır.

 

Bir cevap yazın