Tesettür Modasında Elbise Detayları

Y.G.S - Dantel Detay İşlemeli Kuyruklu Abiye YGS5008 Zümrüt (1)Tesettür giyim sektöründe özellikle elbise modelleri bayanların sıkça tercih ettiği ürünlerdendir. Elbiselerin pek çok detayı da o elbisenin tarzını belirliyor. Özellikle de son dönemlerde tesettür modası hızlı bir giriş yaptı ve bayanların kolayca tercihlerde bulunmasını da sağladı.

 

 TESETTÜR MODASINDA ELBİSELERİN YERİ

Tesettür sektöründe elbiselerin modelleri bir birinden oldukça farklıdır. Tasarımlarda genelde farklı detaylar kullanılmıştır. Böylece her bayan kendi zevkini ön planda tutarak tercihlerde bulunabiliyor. Günlük tesettür elbise modellerinde detaylar daha sade ama şıktır. Zarif ve kullanışlı elbiseler bayanların ise kurtarıcısı oluyor. Yeni sezon elbise ürünlerinde kemer, düğme, pelerin, kuyruk ve dantel gibi detaylar bulunmaktadır. Aynı zamanda bu elbiseleri bir davette de kullanmak mümkün.

Gül kemerli sade bir elbise hem günlük hayatta kullanılabilir hem de özel bir davette de. Özel bir davete giderken sade elbiseyi farklı aksesuarlarla veya eşarpla tamamlamak mümkündür. Biraz daha spor tarzı elbise tercih etmek isteyenler için de seçenekler tasarlanmıştır. Üst kısmında bağcıklı, seyyar kemerli ve kollarında dantel bulunan elbise hem şık hem de günlük kombin için idealdir. Kemer seyyar olduğu için çıkartılabilir ve özel bir davet için de uygun hale getirilebilir.

 

 TESETTÜR ELBİSELERİNDE KUMAŞ SEÇENEKLERİ

Tesettür modasında kumaşın önemi büyüktür. Özellikle dantel, şifon, likralı örme kumaşlar ve jakar kumaşı kullanılmaktadır. Kumaş kalitesi elbisenin görüntüsü ve kullanışlı olmasını etkiliyor. Bazı elbise modellerinde birden fazla kumaş çeşidi de kullanılmaktadır. Üst kısmı likralı, altı dantel ve kuyruk kısmı şifonlu elbisenin renk seçenekleri de mevcuttur. Bu tasarımda farklı kumaşlar bir arada kullanılmıştır ve özellikle özel davetler, nişan veya düğün için ideal bir seçim olabilecek modeldir.

 

 TESETTÜRDE RENKLER

Günümüzde tesettür elbise seçeneklerinde oldukça geniş renk yelpazesi de sunuluyor. Elbiselerin modellerinin yanı sıra renkler de önemlidir. Yeni sezon ürünlerinde her renkte elbise bulmak mümkündür. Her zaman olduğu gibi bu sezon da siyah elbise modelleri birçok bayan tarafından tercih ediliyor. Renkli seçenekler de ön plandadır. İndigo, tarçın rengi, mürdüm, saks, haki, bordo gibi renkler de elbise modellerinde mevcuttur.

 

2 comments

Bir cevap yazın